Left Right
scrollTop top

Justin Bieber is terug met nieuw nummer ‘Yummy’


Justin Bieber
© Instagram justinbieber

Hij was het al een tijdje aan het aankondigen, maar nu is Justin Bieber ook echt terug. De Canadees maakt z’n langverwachte comeback met het nummer Yummy, waarvan hij alvast de lyric video deelde op YouTube. De clip van het nummer volgt op 4 januari.

De tijden van Baby liggen duidelijk ver in het verleden voor Justin Bieber. Hij opent het nieuwe jaar met het een nieuw nummer dat wel heel ver afligt van zijn oudere muziek.

Yummy

Yummy Justin Bieber
Screenshot YouTube

Yummy is het eerste nieuwe solonummer van Justin Bieber sinds zijn laatste soloalbum ‘Purpose’ uit 2015. We hebben er dus 5 jaar op moeten wachten maar het lijkt erop dat the biebz zichzelf opnieuw heeft heruitgevonden.

Het is een nummer dat je het beste kan definiëren als trage R&B, een genre dat mijlenver ligt van de poppy tienernummers van Justin Bieber uit het verleden. Ook de tekst is een enorme stijlbreuk vergeleken bij wat we van de Canadees gewoon zijn. Het volledige nummer gaat zo over seks op elk moment van de dag. “Any night, any day, say the word, on my way“.

Yummy is het eerste nummer van de nieuwe plaat van Justin Bieber, die later dit jaar uitkomt.

Beluister hier Yummy van Justin Bieber:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update