Left Right
scrollTop top

Justin Timberlake maakt naam bekend van tweede zoontje met Jessica Biel


Justin Timberlake Jessica Biel
© Justin Timberlake en Jessica Biel – Bron: Isopix

Justin Timberlake (39) heeft voor het eerst officieel bekendgemaakt dat hij en zijn vrouw Jessica Biel (38) enkele maanden geleden een tweede zoontje hebben mogen verwelkomen. Het kindje kreeg de naam Phineas. Eerder kreeg het koppel samen al Silas (5).

Justin Timberlake en Jessica Biel proberen hun privéleven zoveel mogelijk af te schermen van de pers. Het koppel heeft vorig jaar dan ook nooit de geruchten over een nieuwe zwangerschap bevestigd. En ook toen de gespecialiseerde pers sinds deze zomer begon te speculeren dat het kindje geboren was, bleef het stil ten huize Timberlake-Biel.

Ellen DeGeneres

Maar nu heeft de zanger/acteur dus eindelijk toegegeven dat hij sinds kort vader is van twee zoontjes. Tegen Ellen DeGeneres, die als een van de weinigen buiten het gezin wist van de zwangerschap, verklapte hij meteen ook het geslacht en de naam van het baby’tje. De presentatrice deelde al een kort fragment van een interview dat later vandaag te zien zal zijn in The Ellen DeGeneres Show.

“Hij is geweldig en zo schattig”, zegt Timberlake over zijn tweede zoontje Phineas. “Niemand slaapt, maar we zijn opgewonden. We zijn opgewonden en kunnen niet gelukkiger zijn. We zijn heel dankbaar.”

Silas

Ook grote broer Silas blijkt alvast blij te zijn met komst van Phineas. “Silas is super opgewonden. Op dit moment vindt hij het erg leuk. Phin kan nog niet lopen of hem achtervolgen, dus we zullen zien wat er dan gebeurt”, zegt Justin Timberlake.

LEES MEER:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…