Emma Roberts deelt eerste foto én volledige naam zoontje

American Horror Story-actrice Emma Robers is eind 2020 bevallen van haar eerste kindje. Toen ze haar zwangerschap bekendmaakte, liet ze ook meteen weten dat ze in verwachting was van een zoontje. En nu deelde de actrice voor het eerst ook een foto én de volledige naam van het jongetje.

“Dankjewel 2020, om toch één ding goed te doen”, schreef Emma Roberts op Instagram. De veelzeggende boodschap verscheen bij een foto van de Holidate-actrice en haar zoontje. Hij is ondertussen een paar weken oud. “Onze zonnestraal Rhodes Robert Hedlund.”

Geboorte geheimhouden

Emma Roberts en haar partner Garrett Hedlund hadden de geboorte van hun zoontje tot nu niet bevestigd. Volgens entertainmentmagazine PEOPLE deden ze dat omdat ze de coronapandemie heel serieus nemen. Ze wilden vermijden dat iedereen te pas en te onpas een bezoekje zou brengen om de baby te bewonderen.

Het was roddelwebsite TMZ die eind december het nieuws wereldkundig maakte. De website berichtte toen dat Emma Roberts op 27 december 2020 bevallen was van een zoontje, Rhodes. De naam van het jongetje klopt in elk geval. Dus de kans is groot dat ook de datum correct zal zijn.

“Mijn twee favoriete mannen”

De American Horror Story-actrice maakte afgelopen augustus bekend dat zij en haar partner Garrett Hedlund hun eerste kindje verwachtten. Dat deed ze met een foto op Instagram. Daarop was Emma Roberts met bolle buik te zien. Ze schreef er de veelzeggende boodschap “mijn twee favoriete mannen” bij.

Een paar maanden later is Roberts de eerste zwangere vrouw op de cover van Cosmopolitan geworden.

Meer
Lees meer...