Emma Roberts bevallen van zoontje

Emma Roberts is dit weekend bevallen van haar eerste kindje. De Amerikaanse actrice maakte deze zomer haar zwangerschap bekend en nu komt TMZ met het nieuws dat de baby zondag geboren is.

Emma Roberts en Garrett Hedlund mogen zich sinds dit weekend “mama en papa” noemen. Want de actrice is bevallen van haar eerste kindje.

Zoontje

Emma Roberts en haar vriend Garrett Hedlund, die ook acteur is, verwelkomden zondag 27 december hun zoontje Rhodes. Dat maakte de roddelwebsite TMZ bekend, maar werd voorlopig nog niet bevestigd door Emma of Garrett zelf.

Emma en Garrett vormen sinds maart 2019 een koppel en maakten de zwangerschap bekend in augustus 2020. Het koppel probeert hun relatie zo privé mogelijk te houden, maar deze zomer was het de moeder van Emma die haar mond voorbij praatte en zo verklapte dat ze oma ging worden. Vervolgens deelde Emma een foto van zichzelf en “haar twee favoriete mannen”, waardoor we dus ook al meteen wisten dat ze een zoontje verwachtte.

Holidate

Emma Roberts was onlangs nog te zien in de Netflixfilm Holidate. Daarin speelde ze de rol van Sloane, die als single de feestdagen tegemoet ging. Om een einde te maken aan de vervelende vragen van familieleden besliste ze om een ‘holidate‘ te regelen, een date enkel en alleen voor de feestdagen.

Maar zo’n holidate zal Emma nu niet meer nodig hebben, want ze heeft er met Garrett en Rhodes nu zelfs twee.

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...