Left Right
scrollTop top

Justin Timberlake wilde Prince eren tijdens Halftime Show op de Super Bowl, maar krijgt de wind van voren


Justin Timberlake wilde Prince eren tijdens Halftime Show op de Super Bowl, maar krijgt de wind van voren

Vannacht zal Justin Timberlake optreden op de Halftime Show van de Super Bowl. Naar verluidt was de zanger van plan om daar een eerbetoon te brengen aan Prince, maar de manier waarop viel niet in goede aarde bij de fans en familie van de zanger die in 2016 overleed. 

Justin Timberlake zal vannacht de Halftime Show van de Super Bowl verzorgen. Maar de eerste informatie die over zijn optreden bekend raakte, stootte verschillende mensen voor de borst. Want Justin Timberlake zou van plan zijn geweest om de zanger Prince, die in 2016 overleed, te laten opdraven als een hologram.

“Holograms zijn duivels”

Het feit dat Prince te zien zou zijn als hologram viel niet in goede aarde bij fans en familie van de zanger. En daar hadden ze een goede reden voor. Prince was namelijk absoluut geen fan van holograms.

In een interview met NME in 1998 gaf de zanger aan dat hij holograms “het meest duivelse ding denkbaar” vond. Hij voegde daar nog aan toe: “Dat hele virtual reality ding … het is echt duivels. En ik ben de duivel niet.”

Veel fans haalden deze quote aan om hun kritiek te uiten over de mogelijke verschijning van een hologram van Prince tijdens de Halftime Show.

“Er is geen hologram”

De fans en familie van Prince halen nu hun gelijk. Want Sheila E., een drumster die vaak samen optrad met Prince, laat weten op Twitter dat er geen hologram van Prince te zien zal zijn tijdens de Super Bowl. En daar heeft de drumster zelf voor gezorgd.

“Ik heb vanavond (gisteren, red.) gepraat met Justin en hij heeft zijn respect voor Prince en zijn fans geuit. Ik kijk ernaar uit om te kijken naar wat ongetwijfeld een spectaculaire Halftime Show wordt. Er zal geen hologram zijn.”

Duidelijke taal dus en een geruststelling voor de familie, vrienden en fans van Prince. Het is nog niet duidelijk of Prince nu op een andere manier geëerd zal worden in de Halftime Show van de 52ste Super Bowl.

Geen Janet Jackson

Toen bekend raakte dat Justin Timberlake de Halftime Show van de Super Bowl zou verzorgen, zorgde dat bij velen ook voor een throwback naar 2004 en de zogenaamde ‘nipplegate‘. Tijdens hun optreden op de Halftime Show ontblootte Justin Timberlake daar de borst van Janet Jackson.

Na de aankondiging van de Halftime Show door Justin Timberlake ging de geruchtenmolen weer aan het draaien. Zou Janet Jackson ook weer aanwezig zijn? Gisteren gaf de zangeres zelf het antwoord.

“Ik zal niet optreden op de Super Bowl”, liet ze weten aan People. “Bedankt voor de steun en ik hoop jullie snel terug te zien.” Maar fans van Janet zullen dus iets langer moeten wachten om haar weer aan het werk te zien dan vannacht.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.162.661
 • Aantal
  doden
  1.396.375
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  559.902
 • Aantal
  doden
  15.755