K-drama ‘Soundtrack #2’ krijgt eerste teaser

Disney+ heeft de eerste teaser voor de opvolger van Soundtrack #1 gelost. De reeks krijgt toepasselijk de naam Soundtrack #2 en zal een nieuw koppel volgen. Soundtrack #2 zal vanaf december te vinden zijn op de streamingdienst.

Na het succes van Moving blijft Disney+ duidelijk inzetten op Zuid-Koreaanse series. Zo verschenen de afgelopen weken ook al Han River Police en The Worst of Evil. En sinds kort kan je ook kijken naar de reeks Vigilante. Later dit jaar zal de streamingdienst uitpakken met een nieuw K-drama: Soundtrack #2.

Soundtrack #2

Vorig jaar verscheen Soundtrack #1 op Disney+. Het ging om een romantisch K-drama over Han Sun-woo (Park Hyung-sik) en Lee Eun-soo (Han So-hee) die al twintig jaar goede vrienden zijn. Sun-woo werkt als fotograaf en Eun-soo schrijft liedjesteksten. De twee moeten voor twee weken samenwonen en daarbij slaat de vonk over.

In Soundtrack #2 volgen we nieuwe personages. Het gaat daarbij om Hyun-seo (Keum Sae-Rok) en Soo-ho (Noh Sang-Hyun). Toen ze aan de universiteit studeerden zaten ze samen in een bandje en werden ze verliefd. Ze vormden een koppel tot ze afstudeerden. Maar door de druk van “het echte leven” liep hun relatie stuk. Jaren later komen ze elkaar opnieuw tegen. Hyun-seo werkt als pianoleerkracht en Soo-ho is een rijke en succesvolle CEO, maar hij krijgt ook te kampen met een burn-out.

In de eerste teaser krijgen we eerst beelden te zien van Soundtrack #1, met de tekst: “Vrienden worden geliefden”. Daarna krijgen we de nieuwe hoofdpersonages te zien met de boodschap: “Kunnen we opnieuw beginnen na onze breuk?”. Wat het antwoord zal zijn op die vraag komen we vanaf woensdag 6 december 2023 te weten op Disney+.

Bekijk hier de eerste teaser voor Soundtrack #2:

Soundtrack #2 verschijnt op woensdag 6 december 2023 op Disney+.

Meer
Lees meer...