Zuid-Koreaanse actiekomedie ‘Han River Police’ staat nu op Disney+

Disney+ blijft inzetten op Zuid-Koreaanse content. Nadat vorige maand Moving verscheen, kondigde Disney+ ook al de misdaadreeks The Worst of Evil aan voor later deze maand. En vanaf vandaag kan je kijken naar de actiekomedie Han River Police.

Disney+ heeft op dit moment een hit te pakken met de Zuid-Koreaanse superheldenreeks Moving. De reeks groeide zo al uit tot de populairste Zuid-Koreaanse reeks ooit op de streamingdienst. En nu is er al een nieuwe Zuid-Koreaanse reeks verschenen op de streamingdienst, de actiekomedie Han River Police.

Han River Police

Han River Police volgt een politiekorps dat verantwoordelijk is voor de Han-rivier, die dwars door de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul stroomt. In de trailer kregen we al verschillende actiescènes te zien die zich afspelen in, op en naast het water. Het gaat om een actiekomedie, waarbij we dus ook al enkele van de grappige momenten uit de reeks te zien kregen in de trailer.

De hoofdrollen in Han River Police zijn weggelegd voor Kwon Sang-woo (Queen of Mystery), Kim Hee-won (UnlockedMoving), Lee Sang-yi (Hometown Cha-Cha-ChaBloodhounds), Bae Da-bin (Love AlarmID: Gangnam Beauty), Shin Hyun-seung (Behind Every Star) en Sung Dong-il (Jirisan). De reeks wordt geregisseerd door Kim Sang-cheol, die eerder al verantwoordelijk was voor onder andere The Forgotten Bag (2011) en Stigma (2020).

Op dit moment staan de eerste twee afleveringen van Han River Police op Disney+. Elke week zullen er daar nog twee nieuwe aan worden toegevoegd.

Bekijk hier de officiële trailer voor Han River Police:

Meer
Lees meer...