Koreaanse superheldenreeks ‘Moving’ verschijnt volgende week op Disney+

Disney+ pakt volgende week uit met een nieuwe Zuid-Koreaanse serie. Het gaat om Moving, de verfilming van de gelijknamige webtoon die het verhaal vertelt van drie tieners die elk een verschillende superkracht bezitten, maar deze moeten proberen verstoppen voor hun eigen bestwil.

Niet alleen Netflix zet tegenwoordig in op series en films van Zuid-Koreaanse bodem, maar ook Disney+ lanceert steeds meer content uit het Aziatische land. Zo verschenen er al verschillende documentaires over (leden van) de K-popgroepen BTS en TXT en zijn er ondertussen meerdere K-drama’s te vinden op de streamingdienst. Volgende week komt daar met Moving nog een opvallende titel bij.

Moving

Moving verschijnt op woensdag 9 augustus 2023 op Disney+ en zal de verfilming zijn van de gelijknamige webtoon van Kang Full uit 2015. De reeks volgt drie jongeren, Kim Bong-seok (Lee Jung-ha), Jang Hee-soo (Go Youn-jung) en Lee Kang-hoon (Kim Do-hoon), die op het eerste zicht doodnormaal lijken. Maar eigenlijk dragen ze een groot geheim met zich mee. Elk hebben ze een superkracht die een bepaalde fysieke limitatie overschrijdt. Het gaat daarbij om de beperkingen op basis van snelheid, zwaartekracht en pijn. Maar omdat hun ouders (die zelf geheim agent zijn) bang zijn dat mensen hun krachten willen misbruiken, moeten ze proberen om deze krachten verborgen te houden.

De reeks wordt geregisseerd door Park In-je, die ook verantwoordelijk was voor het tweede seizoen van Kingdom. De rollen van de drie tieners worden gespeeld door Lee Jung-ha (Run On), Go Youn-jung (Sweet Home) en Kim Do-hoon (The Law Café). Ryu Seung-ryong (Extreme Job), Han Hyo-joo (The Beauty Inside), Zo In-sung (Escape From Mogadishu), Cha Tae-hyun, Ryoo Seung-bum en Kim Sung-kyun spelen hun ouders. Moving zal bestaan uit 20 afleveringen.

Bekijk hier de officiële trailer voor Moving:

Meer
Lees meer...