Disney+ kondigt nieuwe BTS-documentaire aan: ‘SUGA: Road To D-DAY’

Disney+ heeft een nieuwe documentaire aangekondigd. Het gaat opnieuw om een documentaire over een lid van BTS. Eerder dit jaar verscheen al de docufilm j-hope IN THE BOX van j-hope en nu is het de beurt aan SUGA.

BTS tekende vorig jaar een deal met Disney+. De groep zou in de komende jaren minstens vijf titels maken voor de streamingdienst. De eerste titel die verscheen was In The Soop: Friendcation met V. Daarna volgde ook de concertfilm BTS: Permission to Dance On Stage – LA. Eerder dit jaar verscheen de documentaire j-hope IN THE BOX en nu krijgt ook SUGA zijn eigen documentaire. Later dit jaar zou dan ook nog de docureeks BTS Monuments: Beyond the Star verschijnen.

SUGA: Road To D-DAY

De volgende BTS-documentaire die we dus mogen verwachten, zal er eentje zijn die volledig in het teken staat van rapper SUGA. Hij kondigde vorige maand nog zijn solotour aan en zal naar alle waarschijnlijkheid voor die tour nog een soloalbum lossen. In de documentaire zullen we hem dan volgen tijdens de voorbereidingen, zoals ook het geval was in de documentaire van j-hope.

De documentaire zal ons naar verschillende wereldsteden brengen, die elk op hun manier een belangrijke rol spelen voor SUGA. In de trailer zien we zo al de steden Seoul, Tokyo, PyeongChang, Chuncheon, Las Vegas, Malibu en San Francisco passeren. Gevolgd door beelden van SUGA in de studio en op het podium, maar we krijgen de rapper ook te zien in zijn dagelijkse leven. Waarbij hij door de straten wandelt of in de auto zit. Het is nog niet duidelijk of het zal gaan om een docufilm of een docureeks en wanneer die precies zal verschijnen. Al zegt de teaser wel dat SUGA: Road To D-DAY binnenkort te zien zal zijn.

Bekijk hier de eerste teaser voor SUGA: Road To D-DAY:

SUGA: Road To D-DAY heeft voorlopig nog geen releasedatum gekregen.

Meer
Lees meer...