Documentaire ‘TOMORROW X TOGETHER: OUR LOST SUMMER’ staat nu op Disney+

Vanaf vandaag kan je op Disney+ kijken naar de documentaire TOMORROW X TOGETHER: OUR LOST SUMMER over de K-popgroep TOMORROW X TOGETHER, kortweg TXT. Disney+ volgde het vijftal tijdens hun eerste wereldtournee in de zomer van 2022. De documentaire zal de voorbereidingen op die tour tonen, net als beelden van de concerten en interviews met de vijf leden.

TXT maakte z’n debuut in 2019 als eerste nieuwe boyband onder het label BigHit Entertainment (ondertussen BIGHIT MUSIC), dat tot op dat moment enkel BTS onder z’n vleugels had. Ondertussen wist TXT zich op te werken tot een van de grootste K-popgroepen van het moment. Dat bewezen ze vorig jaar met hun eerste wereldtournee. En die kan je nu herbeleven in de eerste documentaire over de boyband.

TOMORROW X TOGETHER: OUR LOST SUMMER

De documentaire kreeg de naam TOMORROW X TOGETHER: OUR LOST SUMMER en klinkt een stuk negatiever dan het eigenlijk is. De titel is namelijk een verwijzing naar het nummer We Lost The Summer van de groep, maar zal je meenemen tijdens wat zij hun beste zomer ooit noemen.

De documentaire zal Soobin, Yeonjun, Beomgyu, Taehyun en Hueningkai volgen tijdens hun eerste wereldtournee. Die werd afgetrapt in Seoul in Zuid-Korea en trok vervolgens naar Chicago, New York, Atlanta, Dallas, Houston, San Francisco en Los Angeles. Het orgelpunt van hun zomer vond opnieuw plaats in Chicago, maar deze keer op het podium van het festival Lollapalooza.

We zullen in de documentaire beelden van de optredens van TXT in deze steden te zien krijgen, maar zullen ook kunnen volgen hoe de vijf leden zich voorbereidden op deze concerten. Daarnaast zitten er ook exclusieve beelden in de documentaire van de leden die de steden waar ze op bezoek zijn, ontdekken en krijgen we ze ook te zien achter de schermen tijdens hun optredens. In de officiële trailer verschenen ook al even j-hope en Jimin van BTS in beeld. Zij waren ook aanwezig op Lollapalooza vorig jaar. In nieuwe interviews kijken de leden van TXT ook al vooruit naar hun volgende zomer, die die nu bezig is. Want het belooft opnieuw een drukke zomer te worden voor het vijftal, want recent verscheen hun samenwerking met The Jonas Brothers, Do It Like That. TXT keert later deze zomer ook terug naar Lollapalooza, waar ze deze keer als headliner op de affiche staan.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor TOMORROW X TOGETHER: OUR LOST SUMMER:

Meer
Lees meer...