K-popgroep TXT krijgt eigen documentaire op Disney+

De K-popgroep TOMORROW X TOGETHER, kortweg TXT, krijgt volgende maand z’n eigen documentaire op Disney+. Deze documentaire maakt deel uit van de deal die hun label HYBE sloot met de streamingdienst. Eerder verschenen er zo al verschillende documentaires over BTS op Disney+, maar nu is het de beurt aan TXT.

TXT maakte z’n debuut in 2019 als eerste nieuwe boyband onder het label BigHit Entertainment (ondertussen BIGHIT MUSIC), dat tot op dat moment enkel BTS onder z’n vleugels had. Ondertussen wist TXT zich op te werken tot een van de grootste K-popgroepen van het moment. Dat bewezen ze vorig jaar met hun eerste wereldtournee. Op Disney+ verschijnt volgende maand een documentaire die zal inzoomen op de groep en dan vooral op hun eerste wereldtournee ‘Act: Lovesick’.

TOMORROW X TOGETHER: OUR LOST SUMMER

De documentaire kreeg de naam TOMORROW X TOGETHER: OUR LOST SUMMER en klinkt een stuk negatiever dan het eigenlijk is. De titel is namelijk een verwijzing naar het nummer We Lost The Summer van de groep, maar zal je meenemen tijdens wat zij hun beste zomer noemen.

In de teaser trailer krijgen we zo al te zien dat de documentaire de vijfkoppige groep zal volgen tijdens hun eerste wereldtournee. Die werd afgetrapt in Seoul in Zuid-Korea en trok vervolgens naar Chicago, New York, Atlanta, Dallas, Houston, San Francisco en Los Angeles. Het orgelpunt van hun zomer vond opnieuw plaats in Chicago, maar deze keer op het podium van het festival Lollapalooza.

We zullen in de documentaire beelden van de optredens van TXT in deze steden te zien krijgen, maar ook beelden van de voorbereidingen op deze concerten. Daarnaast zitten er ook exclusieve beelden van de leden die de steden waar ze op bezoek zijn, ontdekken en krijgen we ze ook te zien achter de schermen tijdens hun optredens. In de teaser horen we ook al nieuwe interviews met de vijf leden. Daarbij blikken ze ook al vooruit op hun volgende zomer. Dat is degene die nu bezig is. Want het belooft opnieuw een drukke zomer te worden voor het vijftal, want volgende week verschijnt hun samenwerking met The Jonas Brothers, Do It Like That. TXT keert later deze zomer ook terug naar Lollapalooza, waar ze deze keer als headliner op de affiche staan.

Bekijk hier al de eerste teaser trailer voor TOMORROW X TOGETHER: OUR LOST SUMMER:

TOMORROW X TOGETHER: OUR LOST SUMMER verschijnt op vrijdag 28 juli 2023 op Disney+.

Meer
Lees meer...