Documentaire ‘TOMORROW X TOGETHER: OUR LOST SUMMER’ krijgt officiële trailer

De K-popgroep TOMORROW X TOGETHER, kortweg TXT, krijgt later deze maand z’n eigen documentaire op Disney+. Deze documentaire maakt deel uit van de deal die hun label HYBE sloot met de streamingdienst. Eerder verschenen er zo al verschillende documentaires over BTS op Disney+, maar nu is het de beurt aan TXT.

TXT maakte z’n debuut in 2019 als eerste nieuwe boyband onder het label BigHit Entertainment (ondertussen BIGHIT MUSIC), dat tot op dat moment enkel BTS onder z’n vleugels had. Ondertussen wisten Soobin, Yeonjun, Beomgyu, Taehyun en Hueningkai zich met TXT op te werken tot een van de grootste K-popgroepen van het moment. Dat bewezen ze vorig jaar met hun eerste wereldtournee. Op Disney+ verschijnt op vrijdag 28 juli een documentaire die zal inzoomen op de groep en dan vooral op hun eerste wereldtournee ‘Act: Lovesick’.

TOMORROW X TOGETHER: OUR LOST SUMMER

De documentaire kreeg de naam TOMORROW X TOGETHER: OUR LOST SUMMER en klinkt een stuk negatiever dan het eigenlijk is. De titel is namelijk een verwijzing naar het nummer We Lost The Summer van de groep, maar zal je meenemen tijdens wat zij hun beste zomer noemen.

In de trailer krijgen we te zien dat de documentaire de vijfkoppige groep zal volgen tijdens hun eerste wereldtournee. Die werd afgetrapt in Seoul in Zuid-Korea en trok vervolgens naar Chicago, New York, Atlanta, Dallas, Houston, San Francisco en Los Angeles. Het orgelpunt van hun zomer vond opnieuw plaats in Chicago, maar deze keer op het podium van het festival Lollapalooza.

We zullen in de documentaire beelden van de optredens van TXT in deze steden te zien krijgen, maar zullen ook te zien krijgen hoe de vijf leden zich voorbereidden op deze concerten. Daarnaast zitten er ook exclusieve beelden van de leden die de steden waar ze op bezoek zijn, ontdekken en krijgen we ze ook te zien achter de schermen tijdens hun optredens. In de trailer verschijnen ook even j-hope en Jimin van BTS in beeld. Zij waren ook aanwezig op Lollapalooza vorig jaar. In nieuwe interviews kijken de leden van TXT ook al vooruit naar hun volgende zomer, die die nu bezig is. Want het belooft opnieuw een drukke zomer te worden voor het vijftal, want recent verscheen hun samenwerking met The Jonas Brothers, Do It Like That. TXT keert later deze zomer ook terug naar Lollapalooza, waar ze deze keer als headliner op de affiche staan.

Bekijk hier de officiële trailer voor TOMORROW X TOGETHER: OUR LOST SUMMER:

Recent verscheen ook een character trailer waarin de leden elkaar voorstellen:

TOMORROW X TOGETHER: OUR LOST SUMMER verschijnt op vrijdag 28 juli 2023 op Disney+.

Meer
Lees meer...