Zuid-Koreaanse misdaadreeks ‘The Worst of Evil’ van Disney+ krijgt eerste teaser

Disney+ heeft de eerste teaser gelost voor de nieuwe Zuid-Koreaanse reeks The Worst of Evil. Het gaat om een misdaadreeks die zich afspeelt in de jaren 90. We zullen daarbij een agent volgend die undercover gaat bij een drugsbende.

Niet alleen Netflix zet tegenwoordig in op series en films van Zuid-Koreaanse bodem, maar ook Disney+ lanceert steeds meer content uit het Aziatische land. Zo verschenen er al verschillende documentaires over (leden van) de K-popgroepen BTS en TXT en zijn er ondertussen meerdere K-drama’s te vinden op de streamingdienst. Recent verscheen de superheldenreeks Moving, die al een gigantisch succes werd voor de streamingdienst. Volgende maand komt Disney+ dan weer met een nieuwe misdaadserie: The Worst of Evil.

The Worst of Evil

The Worst of Evil volgt Park Joon-mo (Ji Chang-wook). Hij is een politieagent en infiltreert bij de drugshandel tussen Zuid-Korea, China en Japan. Park Joon-mo is getrouwd met Yoo Ui-jung (Lim Se-mi), die net als hem agente is. Ook zij wordt betrokken bij de zaak waarbij haar echtgenoot actief is. Ondertussen volgen we ook Jung Gi-cheol (Wi Ha-jun). Hij is de baas van een nieuwe misdaadorganisatie. In de teaser krijgen we al verschillende intense actiescènes uit de reeks te zien.

Fans van K-drama’s kunnen de drie hoofdrolspelers al kennen. Zo was Wi Ha-jun te zien in Squid Game. Daarin speelde hij de rol van de agent die infiltreerde bij Squid Game, maar nu zal hij dus de slechterik spelen. Ji Chang-wook kan je dan weer kennen van Healer en The Sound of Magic. Lim Se-mi tot slot, was eerder al te zien in True Beauty en The Empire. K-popfans zullen in de reeks ook Bibi kunnen herkennen. Zij zal de rol van Hae-ryeon spelen, een drugdealster die werkt met Gi-cheol.

The Worst of Evil is geregisseerd door Han Dong-wook, die eerder al de film Man In Love maakte. De reeks is vanaf woensdag 27 september te vinden op Disney+.

Bekijk hier de eerste teaser voor The Worst of Evil:

Meer
Lees meer...