Zuid-Koreaanse reeks ‘The Worst of Evil’ van Disney+ krijgt releasedatum

Disney+ heeft de releasedatum van de nieuwe Zuid-Koreaanse reeks The Worst of Evil aangekondigd. De reeks speelt zich af in de jaren 90 waar het undercoveragenten zal volgen in een strijd tegen drugs.

Niet alleen Netflix zet tegenwoordig in op series en films van Zuid-Koreaanse bodem, maar ook Disney+ lanceert steeds meer content uit het Aziatische land. Zo verschenen er al verschillende documentaires over (leden van) de K-popgroepen BTS en TXT en zijn er ondertussen meerdere K-drama’s te vinden op de streamingdienst. Vorige week verscheen ook de superheldenreeks Moving. En nu heeft Disney+ de releasedatum voor de misdaadreeks The Worst of Evil aangekondigd.

The Worst of Evil

The Worst of Evil volgt Park Joon-mo (Ji Chang-wook). Hij is een politieagent en infiltreert bij de drugshandel tussen Zuid-Korea, China en Japan. Park Joon-mo is getrouwd met Yoo Ui-jung (Lim Se-mi), die net als hem agente is. Ook zij wordt betrokken bij de zaak waarbij haar echtgenoot actief is. Ondertussen volgen we ook Jung Ki-cheol (Wi Ha-joon). Hij is de baas van een nieuwe misdaadorganisatie.

Fans van K-drama’s kunnen de drie hoofdrolspelers al kennen. Zo was Wi Ha-joon te zien in Squid Game. Daarin speelde hij de rol van de agent die infiltreerde bij Squid Game, maar nu zal hij dus de slechterik spelen. Ji Chang-wook kan je dan weer kennen van Healer en The Sound of Magic. Lim Se-mi tot slot, was eerder al te zien in True Beauty en The Empire.

The Worst of Evil is geregisseerd door Han Dong-wook, die eerder al de film Man In Love maakte. De reeks is vanaf woensdag 27 september te vinden op Disney+.

Bekijk hier de poster voor The Worst of Evil:

Meer
Lees meer...