Left Right
scrollTop top

Kanye post foto van nieuwe Yeezy’s en die hebben nogal veel weg van … Crocs


Kanye post foto van nieuwe Yeezy’s en die hebben nogal veel weg van … Crocs

Kanye West zal binnenkort opnieuw een collectie uitbrengen van zijn modelijn Yeezy. En ook deze keer bestaat die uit enkele opvallende items. Kanye geeft ons al een voorsmaakje op Twitter. 

Kanye West is terug op Twitter en dat zullen we geweten hebben. Hij tweette zo onder andere dat hij een nektattoo zou laten zetten voor zijn zoontje, Saint. Maar hij deelde ook dat hij deze zomer twee nieuwe albums zal uitbrengen. Een soloalbum met zeven nummers op 1 juni en een album met Kid Cudi op 8 juni. En naar goede gewoonte deelde de rapper ook heel wat filosofische wijsheden met de wereld.

Nu is Kanye overgeschakeld op het tonen van items uit zijn nieuwe Yeezy-collectie. En daar zijn toch enkele euhm … merkwaardige stukken bij.

Crocs

Een van de opmerkelijkste items uit de nieuwe Yeezy-collectie zijn de Yeezy slides. Op de foto die Kanye tweette, zien we blauwe, plastieken slippers met een simpel ontwerp. Die ons toch vooral aan die andere schoenen doen denken, Crocs.

En wij zijn niet alleen, want heel wat mensen tweetten al dat de schoenen wel heel wat weg hadden van de foeilelijke plastieken klompen in fluokleurtjes.

Wat denken jullie?

Maar ook de andere schoenen van de nieuwe Yeezy-collectie zijn nogal opvallend. Zo zijn er deze hakken uit plastic:

Zien we Kim Kardashian binnenkort paraderen op deze hakken?

Maar er zijn ook deze Track pant boots: Hakken met een stuk joggingbroek eraan vast

Euhm, oké.

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…