Kanye West belandt in het ziekenhuis door “te veel te sms’en”

Kanye West deelt z’n hele leven met z’n fans via sociale media. En een ziekenhuisbezoek kan dan natuurlijk niet op z’n feed ontbreken. De rapper/ondernemer/presidentskandidaat belandde eerder deze week in het ziekenhuis, naar eigen zeggen door te veel sms’jes te versturen.

Paniek alom bij fans van Kanye West toen ze via Twitter een filmpje te zien kregen van de rapper bij de dokter. Daarin is te zien hoe een dokter de muzikant een spuitje in z’n hand geeft. “De lidocaïne werkte direct!!!”, klonk het enthousiast.

“Het duurt nog 24 tot 48 uur voor de dexamethason begint te werken”, schreef West nog. “Moderne geneeskunde.” Daarna volgde een emoji van een skiër.

“Te veel sms’jes”

Een paar uur later deelde Kanye West nog een update over z’n ziekenhuisbezoek. Fans kregen een röntgenfoto van z’n hand te zien. “Te veel sms’jes gestuurd bro“, schreef hij daarbij. “Ik heb een mengeling van cortisone en een sprankeltje lidocaïne gekregen.”

Of Kanye West ook effectief in het ziekenhuis beland is doordat hij “te veel sms’jes” heeft verstuurd, betwijfelen we. Wat er dan wel gebeurd is, dat blijft voorlopig een raadsel.

Stembiljetten

Ondertussen heeft Kanye West al van verschillende Amerikaanse staten slecht nieuws gekregen. Zo hebben rechters in Arizona en Virginia eerder deze maand nog beslist dat de rapper/modeontwerper niet op de stembiljetten kan komen te staan.

In Arizona is het probleem dat West nog een geregistreerd lid is van de Republikeinse partij. Virginia weigerde z’n aanvraag omdat de handtekeningen die hij verzamelde “zijn verkregen door ongepaste, frauduleuze en / of misleidende middelen of anderszins ongeldig zijn vanwege notariële overtredingen en wangedrag”.

Presidentskandidaat Kanye West zelf deelde trots “al de staten” waarin hij wél op het stembiljet staat: Oklahoma, Arkansas, Vermont, West Virginia, Colorado, Iowa, Utah, Minnesota, en Tennessee.

Meer
Lees meer...