‘Keeping Up With The Kardashians’ en meer realityshows binnenkort te zien op Netflix

Na het enorme succes van Too hot To Handle en Love Is Blind brengt Netflix vanaf 1 juni nog meer realtityshows naar de streamingdienst! “Kim, kan je stoppen met foto’s van jezelf te nemen? Je zus gaat naar de gevangenis” en nog nog meer epische reality-momenten zijn vanaf 1 juni bij ons te zien!”, kondigde Netflix onlangs aan.

Goed nieuws voor fans van realityshows, want Keeping Up With The Kardashians komt naar Netflix! Ook The Real Housewifes of Beverly Hills, New York en Atlanta zullen vanaf 1 juni op de streamingdienst te zien zijn.

https://www.facebook.com/NetflixNederland/posts/2931599073614936

Kritiek

Netflix maakte zelf bekend dat de eerste vier seizoenen van de realityprogramma’s binnenkort te zien zullen zijn. Maar niet iedereen is daar even blij mee. De Kardashians kunnen alvast op heel wat fans rekenen die de serie met open armen zullen ontvangen, maar er zijn ook een heleboel negatieve reacties. Onder de aankondiging die Netflix op Facebook postte, valt er een pak kritiek te lezen.

Zo is er iemand die schrijft: “Ik gooi afval normaal gesproken weg, maar Netflix pak het uit de vuilnisbak, zet het terug in de kast en maakt er nog trots reclame voor ook. Netflix gaat aardig achteruit.” Nog een reactie: “Heel jammer Netflix! Deze shows zijn 3x niks en belachelijk. Jullie kunnen beter geld uitgeven naar andere waardige shows in plaats van deze troep.” Gelukkig zijn er ook positieve reacties te lezen: “Heerlijk andermans drama bekijken tijdens mijn zwangerschaps verlof. Chapeau!” En ook op Twitter worden heel wat fans wild bij de aankondiging: “Keeping Up With The Kardashians op Netflix is alles wat ik ooit heb gevraagd.”

De eerste vier seizoenen van Keeping Up With The Kardashians, The Real Housewifes of Beverly Hills, New York en Atlanta kan je vanaf 1 juni op Netflix bekijken!

Ondertussen kan je kijken naar de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...