Kendall Jenner betrapt op zware photoshop van nieuwe bikinifoto’s en -video’s

Kendall Jenner ligt onder vuur omdat ze een aantal foto’s en video’s fel bewerkt heeft met Photoshop. Op die manier toont ze volgens velen een fout en onrealistisch beeld aan vooral jonge meisjes die dromen van een lichaam als dat van haar.

De Kardashian-Jenner-familie is niet vies van een beetje Photoshop hier en daar. Dat weten we natuurlijk allemaal. En nu is Kendall, het topmodel van de familie, betrapt op een flinke dosis Photoshopwerk.

Valentijn

https://twitter.com/KendallJenner/status/1360302362628300803?s=20

Naar aanleiding van Valentijn deelde Kendall Jenner enkele foto’s van de shoot voor Skims, het lingeriemerk van haar zus Kim Kardashian. Op die foto’s is Kendall te zien in een héél kleine bikini. Maar het is vooral haar lichaam dat de show steelt. Kendalls lichaam is lang, slank en heeft vooral geen enkel mankementje. Geen grammetje vet, geen bultjes, geen vlekjes … het is een lichaam waar zelfs een Barbiepop jaloers op zou zijn.

https://twitter.com/rhiannomariee/status/1360347861238624266?s=20

Veel mensen reageerden op de foto’s dat ze er zelf nooit zo zouden kunnen uitzien en dat “het leven toch oneerlijk is”. Maar anderen waren achterdochtig en gingen op zoek naar bewijs van Photoshopwerk en daar moesten ze niet lang naar zoeken. Het Instagramaccount @problematicfame kwam al snel met informatie over wat er waarschijnlijk aan de foto’s bewerkt is. Zo heeft Kendall op de foto’s een wel heel bijzondere navel en hebben haar armen en benen vreemde bulten. In een video verdwijnen dan weer de plooien in het gordijn achter Kendall. Allemaal aanwijzingen dat er aan de foto’s en video’s gewerkt werd, zelfs op foto’s van achter de schermen van een fotoshoot.

Bekijk hier alle merkwaardigheden die @problematicfame kon vinden:

Kendall Jenner

Kendall reageerde zelf ook al op de commotie. Ze deed dat met een reactie op een post van een fan. Die zei: “Ik heb 99 problemen en eruit zien als Kendall Jenner zou ze allemaal oplossen”. Daarop reageerde Kendall met een boodschap die de Photoshop niet ontkende, maar ook niet bevestigde. Het topmodel liet enkel weten dat ze “een extreem gelukkig meisje is”. En dat ze daar dankbaar voor is. “Maar ik wil dat jullie weten dat ik ook slechte dagen heb en dat ik jullie onzekerheden hoor. Jullie zijn prachtig net zoals jullie zijn! Het is niet altijd zo perfect als het eruit ziet!”

Vervolgens reageerde ze ook nog op een fan die liet weten dat haar zelfvertrouwen een boost kreeg doordat Kendall zei dat ook zij slechte dagen heeft. Zij kreeg een “YESSSS MA’AM” vergezeld door een aantal vlammen van het topmodel.

Meer
Lees meer...