Left Right
scrollTop top

Kerstfilm ‘De Familie Claus’ met Jan Decleir voor Netflix krijgt trailer


De Familie Claus Jan Decleir Netflix
© Netflix

Netflix heeft een trailer gedeeld van de Vlaams-Nederlandse kerstfilm De Familie Claus. Daarin speelt Jan Decleir de Kerstman. Vanaf 7 december is de film te zien op de streamingdienst.

We kennen natuurlijk allemaal Jan Decleir als Sinterklaas in het programma Dag Sinterklaas, maar de Belgische topacteur kan het dus ook als Kerstman. Die rol neemt hij namelijk op zich in de Netflix-film De Familie Claus.

Kerstman

De film gaat over Jules Claus, gespeeld door het jonge acteertalent Mo Bakker (Niet Schieten, Zie Mij Graag). Omdat zijn vader vorig jaar gestorven is op kerstavond houdt Jules niet van Kerstmis. Als zijn moeder moet werken, verblijft Jules in de speelgoedwinkel van zijn grootvader (Jan Decleir).

Daar ontdekt hij een magische sneeuwbol waarmee hij ontdekt dat zijn opa eigenlijk de Kerstman is. Die titel wordt al generaties doorgegeven van vader op zoon. Doordat de vader van Jules gestorven is, moet zijn grootvader nu dus opnieuw invallen. Die breekt echter zijn been waardoor het aan Jules zelf is om te helpen. Daarvoor moet hij echter eerst zelf opnieuw van Kerstmis leren houden.

Cast

Naast Jan Decleir en Mo Bakker bestaat de cast verder nog uit onder andere Stefaan Degand (Holger), Eva van der Gucht (Gunna), Sien Eggers (Jet), Josje Huismans (Ikka) en Wim Willaert (Stef). De Familie Claus is vanaf 7 december te zien op Netflix. Het is één van de vele Kerstfilms die de streamingdienst deze tijd op ons loslaat.

Bekijk de trailer van De Familie Claus

Kan je niet wachten? Dan vind je hier een lijst met de 50 beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  58.640.945
 • Aantal
  doden
  1.387.976
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  558.779
 • Aantal
  doden
  15.618