Kinepolis organiseert Discovery Day waarbij je anderhalf uur trailers te zien krijgt

Bioscoopketen Kinepolis organiseert wel vaker themadagen of speciale marathons. Maar deze keer gaat het om een wel heel opvallende themadag. Tijdens de Discovery Day op zaterdag 25 mei krijgen filmfans namelijk enkel trailers te zien. De opbrengst van die dag gaat rechtstreeks naar KickCancer.

“Ben jij ook zo zot van trailers? Geef toe, een goed gemaakte trailer die je in twee minuten zin doet krijgen om de film in kwestie absoluut te zien, dat is toch de max? En wat als we je nu eens alle trailers van alle nieuwe blockbusters aan één stuk na elkaar zouden tonen?”, staat er te lezen op de site van Kinepolis. Het evenement staat volledig in teken van het goede doel.

Discovery Day

Normaal gezien staan themadagen in de bioscoop in teken van een bepaalde franchise of filmreeks. Zo is er op Pinkstermaandag de grote Spider-Man-marathon en waren er in het verleden ook al Lord of the Rings en After-marathons. Nu gaat het dus om een trailermarathon. Die is ook veel goedkoper dan de normale speciale events.

Een toegangsticket voor die dag kost namelijk maar 1 euro. Die euro gaat rechtstreeks naar het goede doel KickCancer en als bezoeker krijg je er een totebag voor in de plaats. De Discovery Day gaat op 25 mei om 16.30 uur van start en is al om 18.15 uur afgelopen. Alle Kinepolis-bioscopen nemen deel.

Tickets en info op de website van Kinepolis.

Meer
Lees meer...