Concertfilm ‘Aespa World Tour in Cinemas’ deze week te zien bij Kinepolis

Fans van aespa moeten deze week in de cinema zijn, want daar wordt de concertfilm Aespa World Tour in Cinemas deze week exclusief getoond. De film wordt enkel gespeeld op woensdag 24 april en zaterdag 27 april.

Aespa komt onze richting uit. Deze week zal je het viertal aan het werk kunnen zien op het grote scherm in de verschillende cinemazalen van Kinepolis. Je zal de film ook in 4DX kunnen beleven, waarbij je stoel zal meetrillen op het ritme van de muziek.

Aespa World Tour in Cinemas

Aespa World Tour in Cinemas is de eerste concertfilm van aespa. De film werd opgenomen tijdens de eerste wereldtournee van het viertal. ‘LIVE TOUR 2023 SYNK: HYPER LINE‘ vond plaats tussen februari en september 2023 en bracht de groep naar 21 locaties in vier continenten, waaronder ook drie stops in Europa. Het gaat ook om het optreden in de O2 Arena in Londen dat gefilmd werd voor Aespa World Tour in Cinemas.

In de film krijg je niet enkel het volledige optreden te zien, maar kan je ook kijken naar exclusieve beelden van achter de schermen en interviews met Karina, Giselle, Winter en Ningning.

Kinepolis

De concertfilm is te zien in zes filialen van Kinepolis in België. Het gaat daarbij om Antwerpen, Braine, Brussel, Gent, Hasselt en Luik. In de zalen van Gent, Hasselt en Luik kan je de film op woensdag in 4DX (met bewegende zetels) bekijken. In de andere zalen gaat het op woensdag om ScreenX-kwaliteit. Op zaterdag kan je de film dan weer in 4DX-kwaliteit bekijken in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt en Luik. In Braine gaat het dan opnieuw om ScreenX-kwaliteit.

Tickets voor Aespa World Tour in Cinemas kosten 24,15 euro voor de 4DX-versie. Mensen die recht hebben op het kortingstarief betalen voor de 4DX-ervaring 22,15 euro. Tickets voor de ScreenX-versie kosten 22,15 euro voor een normaal zitje, 24,15 euro voor een cosy seat en respectievelijk 19,15 euro en 22,15 euro met kortingstarief.

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Kinepolis.

Meer
Lees meer...