Kinepolis organiseert ‘After’-marathons

Vorig jaar verscheen de vierde film van After in de bioscoop. Op dat moment dachten fans dat het de laatste in het rijtje zou zijn. Maar nadat er heel wat reacties kwamen op het einde, maakten de makers bekend dat er toch nog een laatste zou volgen. Die film, die After Everything heet, verschijnt in september. Om dat te vieren organiseert Kinepolis alvast een marathon.

Het is weer bijna tijd om toe te geven aan onze favoriete guilty pleasure, namelijk de After-films. De vijfde en laatste film verschijnt op woensdag 13 september in de bioscoop. En echte fans kunnen dat alvast in de bioscoop gaan vieren met een gigantische marathon.

After

Het verhaal van de film begon als fanfictie over zanger Harry Styles. Schrijfster Anna Todd bracht haar verhaal in 2014 uiteindelijk uit in een boek en vijf jaar later volgde de eerste verfilming. After volgt Tessa (Josephine Langford) en Hardin (Hero Fiennes Tiffin) in hun ingewikkelde, maar liefdevolle relatie.

Na de eerste film in 2019 volgden er in korte tijd nog drie: After We Collided, After We Fell en After Every Happy. De volgende en laatste film, die After Everything heet, volgt dus in september.

Marathon

Om het einde van de filmreeks te vieren, organiseert Kinepolis een heuse marathon. Die vindt plaats op 16 september in verschillende bioscopen. Op die dag kan je met een marathonticket alle films uit de franchise op het grote scherm verwachten. De marathon begint om 13 uur en eindigt om 23.23 uur in alle Belgische Kinepolis-filialen.

Als een marathon net iets te veel is, maar je toch graag op een speciale manier naar de nieuwe en laatste film wil kijken dan kan je op dinsdag 12 september de avant-première meepikken. Die première vindt overal plaats, behalve bij Kinepolis Antwerpen.

Meer info en tickets zijn te vinden op de site van Kinepolis.

Meer
Lees meer...