‘After Ever Happy’-fans niet blij met einde van film; vervolg meteen aangekondigd

De vierde After-film is eindelijk uit in de zalen. Slechts een jaar na de derde film kunnen fans dus nu genieten van After Ever Happy. Net zoals in de vorige films gaat ook deze over de ingewikkelde relatie tussen Tessa en Hardin. En hoewel die relatie volgens velen “toxic” is, konden de films in het verleden al op heel wat succes rekenen. Toch is er op deze nieuwe film heel wat kritiek. Bezoekers kunnen namelijk niet lachen met hoe die eindigt.

Het is weer tijd om toe te geven aan een guilty pleasure. Vanaf deze week is After Ever Happy namelijk te zien in de bioscoop. Dat is de vierde film uit de After-reeks en wordt vaak beschreven als een soort Fifty Shades of Grey voor een iets jonger publiek.

Het verhaal volgt Tessa (Josephine Langford) en Hardin (Hero Fiennes Tiffin) en hun ingewikkelde, maar liefdevolle relatie. De vierde film zou volgens Voltage Pictures de laatste zijn, maar aan het einde van de film konden fans zich aan een verrassing verwachten.

After Ever Happy

Wie had ooit gedacht dat fanfictie ging uitgroeien tot zo een gigantische boek- en filmfranchise? Wij alleszins niet, maar toch gebeurde het met After. Schrijfster Anna Todd baseerde het verhaal van de personages Tessa en Hardin op zanger Harry Styles en de muziek van One Direction, waarna het al snel een eigen leven begon te leiden.

Uiteindelijk bracht Todd in 2014 het verhaal uit in een echt boek, en vijf jaar later volgde de eerste verfilming. Daarin zagen we acteurs Josephine Langford en Hero Fiennes Tiffin in de hoofdrollen. Daarna volgden ook nog de films After We Collided en After We Fell. En nu is daar dus ook After Ever Happy aan toegevoegd. In alle films is te zien hoe Tessa en Hardin er alles aan te doen om hun “giftige” relatie toch te doen werken.

Vervolg

Die film kwam deze week uit in de bioscoop en zou in eerste instantie de laatste geweest zijn. Maar gisteren kwam de officiële Twitterpagina met opvallend nieuws. Er komt namelijk nog één film aan. Die zal After Everything heten en is al volledig opgenomen.

En dat komt als goed nieuws voor een groot aantal fans. Het einde van After Ever Happy zou namelijk nogal abrupt zijn, waardoor fans al bang waren dat dat het echte einde zou zijn. Maar toen kwam Voltage Pictures dus met het nieuws dat er nog een zit aan te komen. Dat wil dus zeggen dat het laatste boek in twee delen is verfilmd. Wanneer After Everything zal verschijnen, is niet zeker.

(Her)bekijk hier de trailer After Ever Happy:

After Ever Happy is nu te zien in de bioscoop.

Meer
Lees meer...