‘After Ever Happy’: nieuwe teaser trailer toont hoe Tessa Hardin een ultimatum geeft

De film After Ever Happy, heeft onlangs een nieuwe teaser trailer op de wereld losgelaten. De allereerste teaser toonde al dat het geen rozengeur en maneschijn zou zijn tussen Tessa en Hardin. Dat wordt nu ook bevestigd in de nieuwste clip van de vierde en meteen ook de laatste film uit de After-franchise. Tessa geeft Hardin namelijk een ultimatum.

De After-films zijn gebaseerd op een fanfictieverhaal over Harry Styles van schrijfster Anna Todd. Sinds de release van de eerste film in 2019 kennen ze een wereldwijd succes. Al snel volgde dus een tweede, After We Collided, en een derde film, After We Fell. Nu komt de release van het vierde en laatste deel uit de filmreeks, After Ever Happy, steeds dichterbij. Maar die happy ever after ziet er volgens de nieuwe beelden nog niet meteen aan te komen voor onze hoofdpersonages.

Nieuwste teaser trailer

Deze nieuwste blik op After Ever Happy, die een beetje langer is dan de allereerste teaser, laat zien hoe Hardin er helemaal door zit. Hij lijkt het shockerende nieuws dat in de derde film, After We Fell, onthuld werd over zijn familie maar moeilijk verwerkt te krijgen. Hierdoor is Tessa genoodzaakt om Hardin een ultimatum te geven wat betreft hun relatie. Zo komt het koppel voor een emotioneel kruispunt te staan.

Dat dreigt dus Tessa en Hardin, ook wel Hessa genoemd, uit elkaar te scheuren. Daarbij is de belangrijkste vraag: is hun relatie sterk wel genoeg? We volgen namelijk al drie films lang de passionele, maar vrij toxic relatie van het stel. Het koppel heeft dus al heel wat doorstaan samen, maar moet nog een heel aantal moeilijkheden onder ogen zien. Dat blijkt toch uit de nieuwe beelden.

Het einde?

De nieuwe film wordt jammer genoeg het laatste deel in de After-franchise. Daarin keren Josephine Langford en Hero Fiennes Tiffin dus voor een laatste keer terug in de hoofdrollen van Tessa en Hardin. Maar er zouden momenteel toch nog twee films in het After-universum in ontwikkeling zijn. Zo zou er nog een prequel aankomen. Die zal losjes gebaseerd zijn op het boek Before, ook van Anna Todd. Dat verhaal zal zich richten op een jongere versie van Hardin. Er zou ook nog een vervolg komen na Ever After Happy. Die zal echter de volgende generatie volgen, namelijk de kinderen van Tessa en Hardin, meldt Teen Vogue.

Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen, want er is nog veel te veel dat Hessa moet doorstaan.

Bekijk hieronder de nieuwste teaser trailer van After Ever Happy:

After Ever Happy, het laatste hoofdstuk van Tessa en Hardin, zou bij ons op 7 september 2022 in de bioscoop verschijnen.

Meer
Lees meer...