‘After Ever Happy’ krijgt eerste trailer: geen rozengeur en maneschijn voor Tessa en Hardin

De derde film van de After-reeks kwam dit jaar uit, en de vierde zal in september 2022 volgen. Hoewel dat nog een tijdje is, heeft de productie via Twitter toch al een eerste teaser gedeeld. Daarin is te zien dat de vierde film, die de naam After Ever Happy kreeg, alles behalve een happy film wordt. De films zijn gebaseerd op een fanfictieverhaal over Harry Styles, en kennen sinds de release van de eerste film een wereldwijd succes.

Wie had ooit gedacht dat fanfictie ging uitgroeien tot zo een gigantische boek- en filmfranchise? Wij alleszins niet, maar toch gebeurde het met After. Schrijfster Anna Todd baseerde het verhaal van de personages Tessa en Hardin op zanger Harry Styles en de muziek van One Direction, waarna het al snel een eigen leven begon te leiden. Uiteindelijk bracht Todd in 2014 het verhaal uit in een echt boek, en vijf jaar later volgde de eerste verfilming. Daarna volgden ook nog de films After We Collided en After We Fell.

After Ever Happy

Voor de vierde film keren acteurs Josephine Langford, die Tessa speelt, en Hero Fiennes Tiffin, die Hardin speelt, voor een laatste keer terug. Ook deze keer lijkt de band tussen Tessa en Hardin gebroken, en proberen ze er alles aan te doen om hun “giftige” relatie toch te doen werken. Al sinds de eerste film komt er heel wat commentaar op het verhaal en hoe de romance van de twee hoofdpersonages zich ontwikkeld. Velen vinden het bizar dat een film waarin zo’n giftige en toxic relatie wordt getoond, toch zo een groot succes is.

Toch gaat het als een sneltrein voor de After-films. De eerste film kwam in 2019 uit, de tweede in 2020, de derde dit jaar en de vierde dus op 7 september in 2022. De opnames rollen dus duidelijk als een machine, want zowel de derde als vierde film werden meteen na elkaar opgenomen. Daardoor is de tijd tussen de twee releases ook zo kort. After Ever Happy wordt de laatste film uit de reeks, maar of er ook echt een happy ever after zit aan te komen voor het koppel, dat moet nog blijken.

Bekijk de eerste teaser hieronder:

https://twitter.com/aftermovie/status/1474432181703360514?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1474432181703360514%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fetcanada.com%2Fnews%2F851842%2Fhappily-ever-after-falls-apart-in-new-after-ever-happy-teaser%2F

Op zoek naar een film om deze week te bekijken? Bekijk hier onze favoriete kerstfilms.

Meer
Lees meer...