‘After Everything’, vijfde film in de ‘After’-reeks, krijgt eerste teaser

De vierde After-film is pas afgelopen zomer uitgekomen, maar toch is de vijfde al onderweg. Die film zal After Everything heten en gaat verder waar de vorige film, nogal abrupt, is gestopt. Net zoals in de vorige films gaat ook deze over de ingewikkelde relatie tussen Tessa en Hardin. En hoewel die relatie volgens velen “toxic” is, konden de films in het verleden al op heel wat succes rekenen. 

Het is weer tijd om toe te geven aan een guilty pleasure. In 2023 komt After Everything namelijk in de zalen. Dat is de vijfde en laatste film uit de After-franchise. Het verhaal volgt Tessa (Josephine Langford) en Hardin (Hero Fiennes Tiffin) en hun ingewikkelde, maar liefdevolle relatie. De bekendmaking van de vijfde film kwam er als grote verrassing na de release van de vierde.

After

Wie had ooit gedacht dat fanfictie ging uitgroeien tot zo een gigantische boek- en filmfranchise? Wij alleszins niet, maar toch gebeurde het met After. Schrijfster Anna Todd baseerde het verhaal van de personages Tessa en Hardin op zanger Harry Styles en de muziek van One Direction, waarna het al snel een eigen leven begon te leiden.

Uiteindelijk bracht Todd in 2014 het verhaal uit in een echt boek, en vijf jaar later volgde de eerste verfilming. Daarin zagen we acteurs Josephine Langford en Hero Fiennes Tiffin in de hoofdrollen. Daarna volgden ook nog de films After We Collided en After We Fell. En dit jaar is daar ook After Ever Happy aan toegevoegd. In alle films is te zien hoe Tessa en Hardin er alles aan te doen om hun “giftige” relatie toch te doen werken.

After Everything

De vierde film zou normaal gezien de laatste geweest zijn. Maar toch verraste Voltage Pictures de fans met nog een laatste project. En dat kwam als geroepen, want het einde van After Ever Happy was namelijk nogal abrupt. Daardoor waren veel fans al even bang dat dat het echte einde zou geweest zijn. Maar dat is dus niet het geval, want in 2023 komt After Everything uit in de bioscoop.

Daarvan werd deze week een eerste teaser gedeeld. Daarin zien we hoe Hardin het moeilijk heeft nu hij Tessa moet missen. Het zorgt ervoor dat hij niet verder kan met zijn leven en hij bij alles lijkt te blokkeren. Om wat afstand te nemen, trekt hij naar Lissabon. En daar lijkt hij ook met andere vrouwen afleiding te zoeken.

Bekijk de teaser van After Everything hier:

Meer
Lees meer...