Kinepolis houdt ‘Spider-Man’-marathon op Pinkstermaandag

Avengers assemble! Op 20 mei kunnen alle fans van Spider-Man van Marvel terecht in de Kinepolis. Dan zijn alle drie de films uit de franchise met acteur Tom Holland namelijk te zien tijdens een filmmarathon. Die marathon begint net voor de middag en eindigt nog voor 20 uur ’s avonds.

Wie alle verhalen van Peter Parker in het Marvel Cinematic Universe nog eens op groot scherm wil zien, kan zijn ticketje voor de bioscoop volgende maand al bestellen. Dan zijn Spider-Man: Homecoming, Spider-Man: Far from Home en Spider-Man: No Way Home opnieuw in de cinema te zien tijdens een marathon.

Spider-Man

Terwijl Tom Holland in de eerste film Homecoming nog balanceert tussen zijn leven als de gewone student Peter Parker en zijn alter ego Spider-Man, wordt zijn identiteit onthuld in Far From Home, waarna zijn leven helemaal ondersteboven ligt in No Way Home. Die laatste film was eind 2021 een grote hype en zorgde ook voor een terugkeer van enkele andere bekende Spider-Mans.

Om de Spider-Man-films met Tom Holland te vieren, organiseert Kinepolis op maandag 20 mei, Pinkstermaandag dus, een marathon van ongeveer 8,5 uur. De dag gaat van start om 11 uur met een verwelkoming, waarna om 11.30 uur de eerste film begint. Daarna start de tweede film om 14.15 uur en de derde film om 17 uur. Tussendoor zorgt Kinepolis voor hapjes en drankjes en krijg je ook nog een Spider-Man goodie.

Nieuwe film

Of de bioscoop binnen enkele jaren nog een grotere marathon kan organiseren met een nieuwe Spider-Man, valt af te wachten. Eerder maakte Tom Holland al bekend dat hij een vierde film ziet zitten, maar ondertussen houdt de acteur wel een acteerpauze en is ook op de tijdlijn van het Marvel Cinematic Universe nog niet meteen een nieuwe Spider-Man te zien.

Tickets voor de Spider-Man-marathon zijn nu beschikbaar.

Meer
Lees meer...