Tobey Maguire wil nog eens terugkeren als Spider-Man

De release van Spider-Man: No Way Home dateert ondertussen al van 2021, maar toch is de hype rond de drie Spider-Mans nog steeds niet gaan liggen. De film zorgde ook voor heel wat vragen rond de toekomst van de franchise, want heel wat fans wilden elke Spider-Man namelijk graag nog terugzien. Als het aan acteur Tobey Maguire ligt, krijgen we zijn versie in de toekomst nog wel te zien.

Zien we Tobey Maguire na No Way Home toch nog eens terug in het MCU? Het zou zomaar kunnen. In een recent interview heeft de 47-jarige acteur namelijk laten weten dat hij nog steeds openstaat voor nieuwe projecten als Peter Parker. Of dat in een Spider-Man-project zal zijn of in dat van een ander bekend personage, dat valt af te wachten.

Tobey Maguire

De allereerste Spider-Man met Tobey Maguire als Peter Parker dateert uit 2002. De film kon meteen op een gigantisch succes rekenen, waarna een tweede niet kon uitblijven. Die tweede film kwam uit in 2004 en gooide, mede door het personage Otto Octavius, ook grote ogen. De derde film, uit 2007, was een minder groot succes. Daarin deed ook Venom zijn intrede, maar dat leek niet goed te werken. Een vierde kwam er dus niet en later was Tobey Maguire ook niet meer in de rol te zien.

Maar daar kwam eind 2021 verandering in. Dan was Tobey Maguire namelijk te zien in de nieuwste Spider-Man-film No Way HomeDat zorgde ervoor dat heel wat gesloten deuren toch weer op een kiertje kwamen te staan. Zo ook de terugkeer van Maguire in andere projecten.

Terugkeer

In een recent interview van de 47-jarige acteur met Marvel, heeft Maguire verteld dat hij nog steeds openstaat voor komende projecten. “Ik hou zoveel van de films en series. Als iemand mij nu belt om te vragen of ik nog iets wil doen in een film of serie, dan twijfel ik echt geen moment. Waarom zou ik het niet doen?”, vertelde hij.

De komende jaren komen er nog heel wat nieuwe films en series bij, maar er is nog geen sprake van een nieuw Spider-Man-project. Hoewel een vierde film met Tom Holland in de maak zou zijn, is het dus ook mogelijk dat Maguire in een ander project zal verschijnen. Dat zal niet als verrassing komen, aangezien het MCU zich nog steeds in de Multiverse bevindt. Daarin is alles mogelijk.

Meer
Lees meer...