Actrice Kirsten Dunst zou geen neen zeggen tegen terugkeer als Mary Jane in ‘Spider-Man’

Net zoals Tobey Maguire in Spider-Man: No Way Home, wil nu ook Kirsten Dunst misschien terugkeren in haar rol als MJ. Dat liet ze weten in een interview met Deadline. Dunst speelde tussen 2002 en 2007 in drie Spider-Man-films mee en is mee verantwoordelijk voor de iconische kusscène waarbij de superheld ondersteboven hangt. Of de actrice ooit echt nog te zien zal zijn in het Marvel Cinematic Universe, is niet duidelijk.

Spider-Man is zonder twijfel een van de populairste superhelden ooit. Het personage kwam voor het eerst tot leven in de comic Amazing Fantasy #15 uit 1962 en vond nadien, in 2002, zijn weg naar het grote scherm. De film Spider-Man werd geregisseerd door Sam Raimi en had Tobey Maguire in de rol van Peter Parker. Kirsten Dunst, de actrice die in de eerste films MJ speelde, het vriendinnetje van Peter, laat nu weten dat ze een terugkeer naar die rol ook wel ziet zitten.

No Way Home

De MJ die we op dit moment het beste kennen is het vriendinnetje van de huidige Peter Parker (Tom Holland), gespeeld door Zendaya. Toch had ook de love interest van de eerste Spider-Man net dezelfde naam, en werd zij dus gespeeld door actrice Kirsten Dunst. Door de cameo van Tobey Maguire’s Spider-Man in No Way Home, is er dus ook meteen een (kleine) kans op een comeback van de eerste MJ.

Dunst vertelde in het interview met Deadline alvast dat ze het een fijn idee vindt: “Er is nog tijd. Luister, er is me nog niets gevraagd, maar ik geloof wel dat de multiverse gaat blijven doorgaan. En in dat geval … denk ik wel dat het zou kunnen gebeuren”, klonk het. In een vorig interview met entertainmentblad Variety grapte de actrice ook al over het feit dat ze al oud genoeg is om met Spider-baby’s te komen opdagen in één van de komende films. Of de actrice binnenkort echt in het MCU te zien is, valt dus af te wachten.

Bekijk de trailer van de eerste Spider-Man met Kirsten Dunst en Tobey Maguire hier:

Benieuwd naar wat Marvel in 2022 voor ons in petto heeft? Bekijk de lijst hier.

Meer
Lees meer...