Jongetje gaat viraal met Spider-Man-dansje van Tobey Maguire

Naast alle discussies zijn er op Twitter ook vaak vertederende en grappige dingen te zien. Een jonge Spider-Man-fan gaat op dit moment viraal omdat hij het bekende ‘Bully Maguire’ dansje uit de derde Spider-Man-film heeft nagedaan tijdens een schoolfeestje. Iemand legde dat dansje vast op beeld, poste het en behaalde op minder dan twee dagen al meer dan 300.000 likes. 

Je bent nooit te jong om een Marvelfan te zijn, dat dacht ook het jongetje dat foutloos het bekende ‘Bully Maguire’ uit Spider-Man 3 nadeed. Twitteraar Fred Schultz deelde de beelden twee dagen geleden op zijn account en zorgde ervoor dat de jongen in een klap wereldberoemd werd. Ondertussen is het filmpje al meer dan tien miljoen keer bekeken.

Bully Maguire

De dansroutine vindt zijn oorsprong in de eerste Spider-Man-franchise van regisseur Sam Raimi met Tobey Maguire als Peter Parker. In Spider-Man 3, die door veel fans als de slechtste uit de reeks wordt gezien, krijgt Peter namelijk met Venom te maken. Op een bepaald moment klampt een stukje van Venom zich aan hem vast, waardoor Spider-Man voor even “slecht” wordt.

Daarna volgt een compilatie van scènes waarin Peter Parker dus even een “bully” wordt, waarbij hij ook een van de meest bekende dansjes ooit uitvoert in zijn zwart kostuum. Die dansscène werd een meme en is tot op de dag van vandaag veelbesproken. Zeker nu Tobey Maguire onlangs zijn comeback maakte in Spider-Man: No Way Home. Daardoor gingen heel wat fans namelijk alle vorige films herbekijken, waardoor de routine nóg meer aandacht en fans kreeg, waaronder het kleine jongetje dus.

Bekijk de video hier:

Meer
Lees meer...