Ex-K3’tje Klaasje Meijer scoort rol in een Nederlandse familiefilm

Klaasje Meijer heeft een nieuwe uitdaging gevonden. Een aantal maanden geleden, tijdens de finale van K2 Zoekt K3, nam de Nederlandse officieel afscheid van K3 en nu heeft ze haar eerste grote filmrol beet. Meijer zal te zien zijn in de familiefilm BOEIEN!, waarvan de opnames deze week al van start gaan.

Na K3 gooit Klaasje Meijer het over een andere boeg. De zangeres gaat acteren in een nieuwe Nederlandse familiefilm, BOEIEN!. Dat meldt RTL Boulevard. Het is niet de eerste keer dat Meijer in een film te zien zal zijn, want met K3 maakte ze al Love Cruise en Dans van de Farao. Toch wordt deze nieuwe rol gezien als een nieuwe uitdaging.

BOEIEN!

De film gaat over een boottrip waar de kapitein van het schip, kapitein Hartman, samen met zijn assistent Jitske (gespeeld door Klaasje) zoveel mogelijk mensen aan liefde wil helpen. Dat doen ze door een speciale wedstrijd te organiseren. Wat er daarna gebeurt, dat valt nog af te wachten.

BOEIEN! wordt een echte familiefilm, want hij is geproduceerd door Messercola. Dat is een bedrijf dat eerder ook al verschillende Sinterklaasfilms maakte. De kans is dus groot dat de film heel geliefd zal zijn door kinderen, een doelpubliek dat Klaasje al gewend is door haar tijd bij K3.

Naast het ex-K3’tje doet ook Juvat Westendorp mee, die je nog kan kennen van zijn deelname aan So You Think You Can Dance in 2011. Na zijn deelname maakte hij de overstap naar acteren en was hij onder andere al te zien in de Nachtwacht-film De Poort Der Zielen, ook van Studio 100. Wanneer en of de film BOEIEN! ook te zien zal zijn in de Belgische zalen, is niet bekend.

Meer
Lees meer...