‘Klopjacht’ zoekt kandidaten voor derde seizoen: schrijf je nu in!

De finale van het tweede seizoen Klopjacht op Play4 komt heel dichtbij. Nog twee koppels maken kans op de hoofdprijs. Als jij volgend jaar zelf wil proberen uit de klauwen te blijven van het team van topspeurders, kan dat. Play4 is namelijk op zoek naar deelnemers voor een derde seizoen van Klopjacht en de inschrijvingen zijn daarvoor al geopend.

Komende zondag vanaf 19.55 uur kunnen we op Play4 zien wie van de twee overgebleven duo’s – vriendinnen Zahna en Nisrine en de broers Omokoko – de eindmeet haalt van het tweede seizoen van Klopjacht. Maar de makers van het programma kijken ondertussen al verder, want volgend jaar komt er een nieuw seizoen van het populaire programma.

Nieuw seizoen van Klopjacht

Voor dat nieuwe seizoen is Play4 nu op zoek naar kandidaat-deelnemers. “Verdwijnen van de radar, in een land waar alles wat je doet sporen na laat, alle contact proberen te verbreken met je vrienden en familie. Uit de handen blijven van een team specialisten, de top van de Belgische opsporingsdiensten … om na 400 uur het extractiepunt te bereiken. Hoe zou jij dat aanpakken?”, valt te lezen in de oproep die de zender zojuist lanceerde.

“Denk jij dat je de speurders te slim af kan zijn en heb je zin in een bloedstollend avontuur? Schrijf je dan nu in voor seizoen 3 van Klopjacht … als je durft”, gaat het bericht verder. Geïnteresseerden kunnen terecht op de website van Play4 waar ze een vragenlijst moeten invullen. Daarop moet je onder andere doorgeven of je alleen of als duo wil meedoen. Ook moet je een foto en eventueel een video meesturen en enkele algemene vragen beantwoorden.

Bekijk hier de oproep van Play4:

De finale van het tweede seizoen van Klopjacht is zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...