‘Klopjacht’ deelt teaser voor voorlaatste aflevering: Broers Omokoko in nauwe schoentjes

Het einde van Klopjacht is in zicht en er zijn nog twee duo’s in het spel. Zij moeten binnen 37 uur het extractiepunt bereiken. In de voorlaatste aflevering zullen we te zien krijgen wie van de twee duo’s, vriendinnen Zahna en Nisrine en de broers Omokoko, de eindmeet haalt. De teaser voor de achtste en voorlaatste aflevering toont alvast dat de broers in wel heel nauwe schoentjes terechtkomen.

In de vorige aflevering van Klopjacht was te zien hoe het ophalen van het communicatiemiddel op het recyclagepark de tweelingzussen Imke en Saar fataal werd. Maar nu kan het recyclagepark ook voor Kevin en Gillian het einde van hun vlucht betekenen.

Nauwe schoentjes

In de teaser voor de achtste aflevering van Klopjacht is te zien hoe de speurders Kevin en Gillian wel heel dicht op de hielen komen te zitten. Door hun bezoekje aan het recyclagepark hebben de speurders de nummerplaat van hun busje kunnen achterhalen. Daardoor weten ze perfect waar ze zijn.

De broers zijn onderweg naar Willy, maar dat weten ook de speurders. In de teaser is te zien hoe de mobiele teams wel heel dicht bij de broers komen, al heeft ook Willy dat door. Of Kevin en Gillian op tijd zullen kunnen vluchten, komen we zondag te weten in de voorlaatste aflevering van Klopjacht.

Bekijk hier de teaser voor de voorlaatste aflevering van Klopjacht.

Klopjacht is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...