‘Klopjacht’: Katrien en Yves komen zwaar in de problemen

In de vijfde aflevering van Klopjacht moesten de kandidaten het tweede level van de website openen met behulp van een wachtwoord. Maar daarbij zitten Katrien en Yves met een probleem. Zij zijn namelijk iets te enthousiast geweest met het uitwissen van hun sporen en hebben daarbij ook het papiertje met de URL van de website weggegooid.

Nadat de speurders een sterke start kenden in Klopjacht en in enkele uren drie voortvluchtigen konden oppakken, halen de vluchters nu de bovenhand. Maar nu lijken Katrien en Yves zwaar in de problemen te komen, waardoor hun overwinningskansen enorm slinken.

Katrien en Yves

In de nieuwste aflevering van Klopjacht krijgen de deelnemers een nieuwe tip over het extractiepunt. Ze krijgen het wachtwoord voor level 2 van de website die ze kregen in de enveloppe die ze moesten ophalen in Leuven. Ook deze keer worden ze verwacht op een wel heel specifieke locatie.

De voortvluchtigen moeten hun volgende tip over het extractiepunt oppikken op een bus in Wallonië. Ze krijgen daarvoor maar één rit van de bus de tijd. Het is sowieso al een aartsmoeilijke taak en daarnaast ook een enorm risico als de speurders dit te weten komen. Maar voor Katrien en Yves wordt het nog moeilijker. Zij raakten namelijk hun kaartje met de URL van de website kwijt en weten dus niet eens dat ze de volgende tip op de bus moeten vinden. En zonder deze tip wordt het waarschijnlijk onmogelijk om het extractiepunt te vinden.

Lukt het hen nog om de tip te pakken te krijgen of wordt het extractiepunt een pure gok voor Katrien en Yves?

Bekijk hier het fragment:

Klopjacht is elke zondag om 21 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...