‘Klopjacht’: Play4 lost eerste spannende trailer van nieuw programma

Play4 lanceert binnenkort een gloednieuw programma Klopjacht. Daarin moeten 12 Vlamingen 17 dagen lang uit de handen blijven van professionele topspeurders. De eerste trailer toont alvast dat dat razend spannende televisie oplevert.

Vorige maand maakte Play4 bekend dat het dit najaar met een nieuw programma zal komen. In oktober zal je op de zender kunnen kijken naar Klopjacht waarin 12 Vlamingen moeten proberen 17 dagen lang, ofwel 400 uur, onder de radar te blijven van een professioneel opsporingsteam.

De 12 kandidaten weten op voorhand dat ze deelnemen, maar weten niet wanneer het programma start. Op een willekeurig moment krijgen ze dus telefoon van de makers dat ze vanaf dan moeten verdwijnen. De enige regels die daarbij gelden is dat de deelnemers niet buiten de Belgische landsgrenzen mogen gaan en iedere nacht ergens anders moeten slapen.

Opsporingsteams

Op hetzelfde moment start Klopjacht ook voor een team van gespecialiseerde opsporingsdeskundigen. Het gaat hierbij om mensen met ervaring bij de politie, defensie en in de private sector. Zij krijgen van de 12 kandidaten enkel een foto en de naam waar ze mee aan de slag moeten.

Presentator Axel Daeseleire kwam gisterenavond meer uitleg geven over het programma in De Cooke & Verhulst Show. Hij had niet een alleen een eerste trailer mee, maar ook topspeurder Danny Kampers die meewerkt aan Klopjacht en meer uitleg gaf over hoe zijn team te werk gaat.

Bekijk hier de eerste beelden van Klopjacht

Presentator Axel Daeseleire en speurder Danny Kampers geven meer uitleg over hoe zij te werk gaan

Lees ook: ‘Temptation Island: Love or Leave’ zoekt deelnemers voor nieuw seizoen

Meer
Lees meer...