Nieuw programma ‘Klopjacht’ op Play4 krijgt startdatum en toont kandidaten

Klopjacht, het nieuwe, veelbelovende programma van Play4, gaat van start op maandag 18 oktober. Dat heeft de zender bekendgemaakt in een nieuwe trailer. Daarin krijgen we voor het eerst ook beelden te zien van de 12 Vlamingen die 17 dagen lang uit de handen van een team topspeurders moeten weten te blijven.

Het concept van Klopjacht is heel eenvoudig. In het programma moeten 12 Vlamingen proberen om 17 dagen lang, ofwel 400 uur, onder de radar te blijven van een professioneel opsporingsteam. De 12 kandidaten weten op voorhand dat ze deelnemen, maar weten niet wanneer het programma start. Op een willekeurig moment krijgen ze dus telefoon van de makers dat ze vanaf dan moeten verdwijnen. De enige regels die daarbij gelden is dat de deelnemers niet buiten de Belgische landsgrenzen mogen gaan en iedere nacht ergens anders moeten slapen.

Als de deelnemers van Klopjacht opgebeld worden, rinkelt op hetzelfde moment de telefoon ook bij een team van gespecialiseerde opsporingsdeskundigen. Het gaat hierbij om mensen met ervaring bij de politie, defensie en in de private sector. Zij krijgen van de 12 kandidaten enkel een foto en de naam waar ze mee aan de slag moeten.

Nieuwe trailer

Vorige week was presentator Axel Daeseleire te gast in De Cooke & Verhulst Show waar hij een eerste trailer van Klopjacht kwam voorstellen. Daarin kregen we echter enkel de speurders te zien. Nu heeft Play4 in een nieuwe korte trailer voor het eerst de deelnemers van het programma getoond. Het lijkt er daarbij op dat het gaat om vijf duo’s en twee enkelingen. Hoe de 12 kandidaten heten, is nog niet bekend.

Maak kennis met de 12 deelnemers uit Klopjacht

Klopjacht is vanaf maandag 18 oktober wekelijks om 20.35 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...