‘Klopjacht’: Speurders komen met minutieus plan om voortvluchtigen te vatten op bus in Waals-Brabant

Het wordt vanavond een belangrijke aflevering van Klopjacht. De voortvluchtigen moeten een nieuwe tip over het extractiepunt zien te verzamelen, maar daarvoor moeten ze een enorm risico nemen. De tip is namelijk te vinden op één busrit in Waals-Brabant en ook de speurders hebben die informatie.

We staan mogelijk voor de spannendste aflevering van Klopjacht tot nu toe. De speurders weten namelijk precies waar de voortvluchtigen zullen zijn én wanneer exact. Het team van Danny heeft zo een minutieus plan op poten gezet om zoveel mogelijk deelnemers op te pakken.

Bus

De voortvluchtigen worden op dag 13 van hun vlucht verwacht in Waals-Brabant, waar ze informatie kunnen vinden op één specifieke bus. Maar doordat de speurders een telefoongesprek van Kiala en Tine konden afluisteren, weten ook zij exact over welke bus het gaat. En van die informatie maken ze gretig gebruikt.

Danny heeft een grote actie op poten gezet, waardoor de speurders hopen minstens één van de overgebleven drie duo’s op te pakken. De mobiele teams worden op verschillende manieren ingezet om de volledige busrit te kunnen controleren. Team Bravo is zo opgesplitst, waarbij Jeremy met een scooter rijdt. Team Alfa en Charlie krijgen versterking van Roel en Ann van het hoofdkwartier. Zij zullen de specifieke bus volgen, terwijl Bravo het parcours omgekeerd zal rijden om de bushaltes te controleren. “Het enige wat we moeten doen is, sit, back, relax and enjoy the ride“, klinkt het bij mastermind Danny. Of er ook daadwerkelijk duo’s gevat zullen worden, kunnen we vanavond zien in de ongetwijfeld razens spannende zevende aflevering van Klopjacht.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van vanavond:

Klopjacht is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...