‘Klopjacht’-teaser toont hoe speurders héél dicht bij Julie komen

Nadat we vorige week in Klopjacht te zien kregen hoe Thierry en Linne gevat werden, is het deze week Julie die in nauwe schoentjes terechtkomt. Terwijl ze op bezoek is bij een vriend, staat het mobiele team namelijk aan de deur. Zal Julie kunnen ontsnappen?

De speurders haalden in de vorige aflevering van Klopjacht hun eerste slag thuis. Thierry en Linne werden na een reeks van onvoorzichtige acties opgepakt in een hotel in Beveren. En ook in de aflevering van vanavond komen ze dicht bij een van de voortvluchtigen. Kunnen ze voor de tweede week op rij iemand inrekenen?

Julie

In de teaser voor de aflevering van vanavond is te zien hoe de speurders aankloppen bij een vriend van Julie, net wanneer ze daar aan tafel zit. Wanneer hij de deur gaat openen, verstopt Julie zich in de berging. In een poging om Julie te laten ontsnappen, doet hij daarbij de deur achter zich dicht, waardoor de speurders langs achter binnen moeten gaan. Maar dat trucje hebben de speurders al snel door, dus wachten ze op het tweede mobiele team om de voordeur te controleren, zodat Julie niet kan ontsnappen wanneer het andere team naar achteren gaat.

Julie zit dus duidelijk in nauwe schoentjes en het is de vraag of zij zal kunnen ontsnappen voor de speurders het huis betreden. In het hoofdkwartier zijn ze er alvast gerust in. Zo neemt Danny alvast z’n rode stift vast om Julie te doorstrepen op het bord. Of hij dat ook daadwerkelijk zal kunnen doen, krijgen we vanavond te zien in de vierde aflevering van Klopjacht.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van Klopjacht van vanavond:

Klopjacht is elke maandag om 20.35 uur te zien op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...