‘Knokke Off’ seizoen 2 krijgt eerste trailer

Sinterklaas brengt dit jaar een wel heel leuk cadeautje mee. Vanaf vrijdag 6 december kunnen we namelijk kijken naar het tweede seizoen van Knokke Off. Dat seizoen heeft nu een eerste trailer gekregen.

VRT MAX heeft de eerste trailer gelost voor het tweede seizoen van Knokke Off. Daarin krijgen we de cast uit het eerste seizoen te zien, maar ook al enkele nieuwe gezichten. Het belooft opnieuw een spannend seizoen te worden waarin Louise (Pommelien Thijs), Alex (Willem De Schryver) en Daan (Eliyha Altena) weer voor hete vuren komen te staan.

Knokke Off seizoen 2

De populaire VRT MAX-reeks Knokke Off komt dit najaar terug en nu krijgen we de eerste beelden van het nieuwe seizoen te zien. En die tonen alvast dat de rust nog niet is teruggekeerd in Knokke. We volgen nog steeds Louise, Alex en Daan, maar we krijgen in de trailer ook al enkele nieuwe gezichten te zien. Het gaat hierbij om Viviane De Muynck en Aimé Claeys. Zij spelen respectievelijk Bonmamie, de grootmoeder van Alex, en Thomas, de verzorger van Bonmamie.

VRT MAX belooft ons alvast “nog meer drama, nog meer liefde en nog meer craziness“. In de korte inhoud schrijft VRT: “Knokke Off 2 gaat verder na de dramatische gebeurtenissen van vorig seizoen waarbij we Louise, Daan en Alex volgen in hun zoektocht naar liefde en erkenning. Kiest de knappe, rijke Louise voor de sympathieke volksjongen, voor de flamboyante miljonairszoon, of toch voor zichzelf? Ontsnappen de jongeren uit de wereld van verderf waarin ze zijn opgegroeid? En komen hun meedogenloze ouders nog steeds overal mee weg wanneer de grootmoeder van Alex orde op zaken komt stellen?”

In de trailer zien we hoe Louise het beu is om haar pillen te slikken, maar daardoor krijgt ze te maken met hevige moodswings. Maar ook heel wat andere personages krijgen te maken met hevige emoties. Zo wordt er heel wat heen en weer geroepen en gevloekt. Naast Pommelien Thijs, Willem De Schryver en Eliyha Altena zullen we in het tweede seizoen ook Ruth Becquart, Geert Van Rampelberg, Ini Massez, Pieter Genard, Anna Drijver, Jasmine Sendar, Emma Moortgat, Viviane De Muynck en Aimé Claeys aan het werk zien.

Bekijk hier de eerste trailer voor het tweede seizoen van Knokke Off:

Het tweede seizoen van Knokke Off verschijnt op vrijdag 6 december op VRT MAX.

Meer
Lees meer...