Kristen Bell maakt cover van hilarische ‘Lost In The Woods’ uit ‘Frozen 2’

Iedereen die al naar Frozen 2 geweest is in de bioscoop herinnert zich ongetwijfeld de hilarische scène waar Kristoff zijn ballad zingt. Als je Frozen 2 nog niet gezien hebt, shame on you. Want die bepaalde scène wil je écht niet missen. Kristen Bell (die de stem van Anna inspreekt) maakte nu een cover van het nummer.

De Amerikaanse rockband Weezer maakte samen met Kristen Bell een cover van het nummer Lost In The Woods dat Kristoff zingt in de tweede Frozen-film. In die film is dat nummer echt epic, maar deze remake komt ook aardig in de buurt.

Ballad was niet hilarisch bedoeld

Het was volgens de echte stemacteur van Kristoff, Jonathan Groff, niet de bedoeling dat mensen zouden lachen met zijn ballad. Dat het een van de meest memorabele momenten uit Frozen 2 is, staat al zonder enige twijfel vast. Maar de stemacteur vindt het allemaal niet zo hilarisch. Dat vertelde hij een aantal weken geleden.

Tijdens het nummer zingt Kristoff over zijn gevoelens die hij heeft tegenover prinses Anna. Hij twijfelt namelijk of de prinses van Arendale nog gevoelens voor hem heeft. Daarop begint hij samen met een koor aan rendieren te zingen over hoe hij het allemaal niet meer weet.

Nu is er dus een remake gemaakt van het nummer Lost In The Woods, waarbij niemand minder dan Kristen Bell meedoet. De cover werd geüpload op de officiële YouTube-pagina van Walt Disney, dus wij denken dat het bedrijf ook echt fan is van de hilarische cover.

Bekijk hieronder de hilarische remake van Lost In The Woods, uit Frozen 2:

Meer
Lees meer...