Kylie Jenner en Travis Scott hernoemen zoontje dat bijna één jaar oud is

Bijna een jaar nadat Kylie Jenner (25) en Travis Scott (31) hun tweede kindje samen mochten verwelkomen, heeft het koppel het zoontje een nieuwe naam gegeven. Wolf Webster zal voortaan door het leven gaar als Aire Webster.

Op 2 februari 2022 beviel Kylie Jenner van haar tweede kindje met Travis Scott. Bijna dag op dag vier jaar daarvoor waren de twee al de ouders geworden van Stormi. Eén week na die geboorte liet Kylie weten dat haar jongste zoon de naam Wolf had gekregen.

Opnieuw enkele weken later deelde aan haar volgers op Instagram mee dat hun zoontje niet langer Wolf heette. Zij en Travis Scott zouden namelijk “niet het gevoel gehad hebben dat hij dat was”. In september 2022 liet de realityster en onderneemster dan in The Late Late Show with James Corden weten dat ze een nieuwe naam hadden gevonden. Op dit moment was het koppel echter nog niet klaar om die naam openbaar te maken.

Aire

En nu, bijna een jaar na zijn geboorte, heeft Kylie Jenner dus eindelijk de nieuwe naam van haar zoontje bekendgemaakt. Dat deed ze op Instagram met een reeks foto’s van het kindje. De caption daarbij zei “Aire”. Later verduidelijkte Kylie dat die naam moet uitgesproken worden als “Air”.

Travis Scott en Kylie Jenner zijn overigens niet van plan om de naam van hun jongste kindje ook officieel te laten veranderen. Naar eigen zeggen laten ze die keuze aan het jongetje zelf. “Misschien vindt hij de naam Wolf ooit wel cool en wil hij het opnieuw veranderen”, zei ze daar ooit over.

Meer
Lees meer...