‘La Casa de Papel’ telt af naar deel 4 met nieuwe teaser

La Casa de Papel 4 teaser
Netflix

Fans van de betere Spaanse reeks opgelet! Want La Casa de Papel is bijna terug. Om ons helemaal klaar te stomen voor het vierde deel van de reeks heeft Netflix nu een officiële teaser gelost.

Op 3 april, binnen precies 10 dagen, verschijnt het vierde deel van La Casa de Papel op Netflix. Tijd dus voor een nieuwe teaser zo dachten ze bij de streamingdienst. En die zegt meer dan je van een teaser zou verwachten.

Nairobi

De nieuwe teaser telt van één naar tien. En bij tien krijgen we een aangename verrassing. We zien namelijk Nairobi, van wie we dachten dat ze op het einde van deel 3 doodgeschoten werd, een nieuwe adem happen.

Op het einde van het derde deel van de Spaanse reeks werd Nairobi door de politie, met de hulp van haar zoontje, in de val gelokt. Het leek erop dat ze op slag neergeschoten werd. Maar in de officiële trailer was al te zien dat de rest van de bende alles in het werk stelt om Nairobi te redden. En dat lijkt dus te gaan lukken. Eerder kwamen we ook al te weten dat Berlin ook dit seizoen te zien zal zijn, waarschijnlijk opnieuw in flashbacks.

Bekijk hier de nieuwe teaser van La Casa de Papel deel 4:

In afwachting nog een andere serie nodig? Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Gesponsorde artikelen