‘La Casa de Papel’ lost nieuwe trailer seizoen 3

Fans van ‘La Casa de Papel’ kijken vol ongeduld uit naar 19 juli 2019, de releasedatum van het derde seizoen van de reeks op Netflix. Nu lossen de producers een nieuwe trailer en die doet ons al uitkijken naar afleveringen waarbij we onze nagels opvreten van de zenuwen.

La Casa de Papel keert op 19 juli terug naar Netflix en het ziet er ook dit keer naar uit dat Tokio en haar trawanten weer duchtig keet zullen schoppen. Na het tweede seizoen, leek het eerst wat vreemd dat er een derde seizoen zou komen. Het verhaal van de bankoverval was afgerond en in de epiloog kregen we de overvallers te zien in hun nieuwe leven, onder een andere naam en als vreemden voor elkaar.

Seizoen 3 La Casa de Papel

Maar al snel na het verschijnen van het tweede seizoen kondigde Netflix aan dat er een derde seizoen zou komen. Waar dat seizoen over zou gaan, was natuurlijk nog onduidelijk, maar een video die we op het einde van 2018 al kregen, toonde de verschillende acteurs van het derde seizoen. Omdat we daarin ook Berlin te zien kregen, konden we er dus van uitgaan dat het derde seizoen zich ofwel afspeelt voor de overval of dat het seizoen toch minstens één flashback zou bevatten. Alles over die eerste teaser, lees je hier.

(Lees hier alles wat je moet weten over het derde seizoen van La Casa de Papel.)

De nieuwe trailer van seizoen 3 van La Casa de Papel:

Dit zijn de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...