Laatste seizoen ‘The Umbrella Academy’ krijgt startdatum

Er is eindelijk meer nieuws over het laatste seizoen van The Umbrella Academy. Het derde seizoen dateert ondertussen al van 2022 en de fans verwachtten eigenlijk dat het vierde vorig jaar al zou volgen. Die release bleef uit, maar nu heeft Netflix toch laten weten dat de laatste afleveringen komende zomer zullen verschijnen.

Na vijf jaar en vier seizoenen komt er in augustus een einde aan de populaire reeks The Umbrella Academy. Dat heeft Netflix zonet bekendgemaakt. Dat het vierde seizoen het einde zal inleiden, was al even bekend. Maar toch moesten fans heel lang wachten op meer nieuws over de release. Die is er nu dus eindelijk, want het laatste seizoen zal op 8 augustus 2024 verschijnen.

The Umbrella Academy

Exact vandaag, 15 februari 2024, viert The Umbrella Academy zijn 5-jarig bestaan. Al sinds 2019 is de reeks een van de meest populaire reeksen op Netflix. In 2020 volgde meteen een tweede seizoen en een derde kwam er in 2022. Kort daarna maakte Netflix bekend dat er ook nog een vierde zou volgen, maar dat dat wel meteen het laatste seizoen zou worden.

De reeks vertelt het verhaal van een aantal ‘uitverkorenen’ die in de Umbrella Academy worden geadopteerd door een miljardair. In die Academy worden ze opgeleid tot superhelden en proberen ze samen een apocalyps te vermijden.

Laatste seizoen

Ondertussen kwamen de personages in de reeks erachter dat ze niet meer waren dan pionnen in een groot opgezet spel. In het laatste seizoen zal die verhaallijn tot een climax komen en krijgen de fans dus eindelijk te weten wat de echte bedoelingen van Sir Reginald zijn en hoe de groep daarmee zal omgaan.

Het vierde en laatste seizoen zal dus op 8 augustus 2024 op Netflix verschijnen en bevat zes afleveringen. Dat zijn er enkele minder dan vorige seizoenen. Het grootste deel van de cast keert wel terug.

Bekijk de aankondiging hier:

Meer
Lees meer...