‘Legacies’: Joseph Morgan bevestigt terugkeer als Niklaus Mikaelson

Het moment waar waarschijnlijk alle The Vampire Diaries– en The Originals-fans op hebben zitten wachten, is daar! Acteur Joseph Morgan zal namelijk zijn terugkeer maken als de welgekende vampier Klaus Mikaelson. Morgan bevestigde live op Instagram dat hij te zien zal zijn in de seizoensfinale van Legacies op The CW.

Hou je vast, want de charmante Klaus Mikaelson zal terugkeren naar het universum van The Vampire Diaries. Dat bevestigde de acteur, Joseph Morgan, die de rol van de vampier vertolkte in de superpopulaire serie en in de spin-off daarvan, The Originals. Hij zal dus te zien zijn in de seizoensfinale van de reeks Legacies, die voornamelijk het leven van zijn dochter, Hope Mikaelson, volgt.

Klaus

Morgan opende de video met de vraag: “Als jij de kans kreeg om een laatste keer afscheid te nemen van jou kind, zou je die dan nemen?”.

“Ik weet niet of ik toestemming heb om dit te doen”, ging hij verder. “Hoe dan ook, we zijn hier nu, dus ik ga jullie een paar dingen vertellen: Jullie gaan Klaus terugzien in de allerlaatste aflevering van Legacies. Dit zal wel slechts voor een kort momentje zijn. Dat is het. Jullie hoorden het hier eerst.”

Legacies

Legacies is een spin-off van The Vampire Diaries dat zich richt op een school voor kinderen met bovennatuurlijke krachten. Hope Mikaelson (Danielle Rose Russel), de dochter van Klaus Mikaelson, gaat naar deze school en leidt de cast van de show. De terugkeer van Morgan als Klaus zal een reünie zijn tussen vader en dochter. Zij zagen elkaar namelijk voor het laatst in de laatste aflevering van The Originals uit 2018. “De aankomende aflevering gaat over familie”, legt Morgan nog uit. “Dit gaat over een vader en zijn dochter en hun relatie. Maar het gaat ook over wat hij voelt dat hij haar verschuldigd is.”

Hoe Klaus precies zal terugkeren, is nog niet geweten aangezien – spoiler alert – hij dood is. Het zou echter niet de eerste keer zijn dat er iemand uit de dood herrijst in het universum van The Vampire Diaries. Wij zijn dus heel benieuwd naar hoe dat allemaal gaat uitpakken.

De reünie tussen Klaus en Hope in de laatste aflevering van Legacies betekent helaas ook het einde van de serie. Eerder kondigde The CW namelijk aan dat er geen nieuw seizoen meer komt. De allerlaatste aflevering van Legacies verschijnt op 16 juni 2022 op The CW.

Bekijk de teaser voor de allerlaatste aflevering van Legacies hieronder:

Meer
Lees meer...