Left Right
scrollTop top

Lichaam Naya Rivera vermoedelijk gevonden in meer


Naya Rivera
© Isopix

Er lijkt een einde te zijn gekomen aan de zoektocht naar actrice Naya Rivera. De Ventura County Sheriff’s Office heeft op Twitter laten weten dat er een lichaam is gevonden in Lake Piru, het meer waarin Rivera vorige week verdween. Vermoedelijk gaat het om haar lichaam.

“Er is vanmorgen een lijk gevonden bij Lake Piru”, valt te lezen in de tweet van de lokale autoriteiten. Het lichaam wordt nu geborgen. Volgens de website TMZ is er al zekerheid over het feit dat het wel degelijk gaat om de 33-jarige actrice.

Persconferentie

Naya Rivera verdween donderdag op Lake Piru, een groot stuwmeer in Californië. Daar was ze gaan op varen met haar 4-jarige zoontje met een gehuurde boot. Die boot is later teruggevonden met het jongetje in, volledig ongedeerd. Van de actrice was toen geen spoor. Het jongetje zou hebben gezegd dat zijn moeder gaan zwemmen was en niet meer is bovengekomen.

Al snel werd op, in en rond het meer een grote reddingsoperatie opgezet. Een dag na haar verdwijnen lieten autoriteiten uitschijnen dat ze ervan uit gaan dat de actrice overleden is. Ze spraken toen al van een “recovery operation“, waarmee gedoeld wordt dat er gezocht werd naar een lichaam. Dat zou nu dus gevonden zijn. Later op de avond geeft de politie meer duiding op een persconferentie.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…