‘Liefde voor Muziek’: Deze songs van K3 hoor je in de vierde aflevering

Het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek is ondertussen al even bezig. Deze week is het aan K3 om in de belangstelling te staan. De acht overige deelnemers vieren het drietal met hun versies van songs. Deze klassiekers kunnen we alvast in een ander jasje verwachten.

443 covers en 62 artiesten hebben we de afgelopen negen seizoenen al te zien gekregen in Liefde voor Muziek en dus was het tijd voor een jubileumeditie. Daarvoor selecteerden de makers van elk van de voorbije seizoenen één artiest die terugkeert.

Stan Van Samang (seizoen 1), Johannes Genard van School is Cool (seizoen 2), Clouseau (seizoen 3), Jasper Steverlinck (seizoen 4), Laura Tesoro (seizoen 5), Regi (seizoen 6), Tourist LeMC (seizoen 7), Suzan & Freek (seizoen 8) en K3 (seizoen 9) trokken samen naar Zuid-Frankrijk om er elkaars muziek én het jubileum te vieren.

K3

Deze week brengen de artiesten de hits van K3. Zij deden vorig seizoen nog mee in Liefde voor Muziek en keren dus voor een tweede keer op rij terug. Deze keer zijn er maar liefst acht artiesten die aan de slag gaan met een van hun songs.

Songs

Al vanaf de eerste noot weet Jasper Steverlinck weer een gevoelige snaar te raken. Hij geeft Mamasé een heel nieuwe betekenis met Mama Said en laat Hanne niet zonder tranen achter. Ook Johannes Genard trekt de gevoelige kar en doopt de meezingklepper 10.000 Luchtballonnen om tot een cynische ballad boordevol emotie. Clouseau maakt de dames dan weer blij met hun straffe versie van Amor.

Suzan en Freek doen het feestje losbarsten met hun unieke revival van Tele-Romeo. Op dat feestje bouwt Regi dan ook maar al te graag verder. Hij gooit zijn Ibiza-saus over Ushuaia en neemt zijn muzikale collega’s mee op een zwoele avond in een beachclub. Stan Van Samang koos dan weer voor Ra-ta-ta-ta.

De keuze voor Laura Tesoro’s favoriete K3-nummer was dan ook snel gemaakt. Ze gooide een sexy sausje over Oya Lélé en liet de sensuele kant van de song iets minder stiekem naar boven komen. Voor Tourist LeMC staat het muziekrepertoire van K3 dan weer het verst van zijn bed. Welk lied hij zal brengen, is nog een verrassing.

Liefde voor Muziek is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...