‘Lightyear’ krijgt officiële trailer

Pixar heeft de officiële trailer voor Lightyear gelost. Die animatiefilm wordt een spin-off van Toy Story die dieper ingaat op Buzz Lightyear. Het gaat daarbij niet om het speelgoedfiguurtje, maar wel op de astronaut waarop het speelfiguurtje van Andy gebaseerd is.

Deze zomer keert Toy Story een beetje terug met Lightyear. Maar hoewel we – zoals de titel al doet vermoeden – Buzz Lightyear te zien zullen krijgen, zal het niet over het speelgoed van Andy gaan.

Lightyear

Lightyear gaat over Buzz Lightyear, maar niet over het popje van de ruimtevaarder. De film gaat namelijk over de ruimtevaarder waarop het popje gebaseerd is: de echte Buzz Lightyear. De stem van de astronaut wordt verzorgd door Chris Evans die we in de trailer al uitgebreid te horen krijgen.

In de trailer zien we hoe de testpiloot Buzz zich, na een jaar voorbereiding, klaarmaakt voor een testvlucht naar de ruimte. Maar daar krijgt hij al snel te maken met kwaadaardige robots. We maken ook al kennis met Sox (Peter Sohn), de schattige robot van Buzz die hem zal vergezellen tijdens zijn reis en hem ook kan voorzien van rustgevende slaapgeluiden. Lightyear zal ons tonen hoe de jonge testpiloot wist uit te groeien tot een astronaut die zo bekend is dat er speelgoedfiguurtjes van hem gemaakt worden.

Naast Chris Evans zijn ook Keke Palmer, Dale Soules, Taika Waititi, Peter Sohn, Uzo Aduba, James Brolin, Mary McDonald-Lewis, Efren Ramirez en Isiah Whitlock Jr. te horen in de film.

Bekijk hier de officiële trailer van Lightyear:

Lightyear verschijnt op woensdag 15 juni 2022 in de Belgische zalen.

Meer
Lees meer...