Left Right
scrollTop top

Lil Nas X crasht een bruiloft in Disney World


Lil Nas X
© EPA

Je huwelijksdag is al een speciale dag op zich. Maar als een beroemde persoon hem dan nog eens komt ‘wedding crashen’ dan kan je dag waarschijnlijk helemaal niet stuk. Deze keer verraste Old Town Road-zanger Lil Nas X een bruidspaar dat trouwde in Walt Disney World in Florida.

Montero Lamar Hill, beter bekend als Lil Nas X, brak samen met Billy Ray Cyrus door met de hit Old Town Road. De 20-jarige zanger raakte bekend door zijn opvallende cowboyoutfits. Op een video die Lil Nas X zelf deelde op Twitter heeft hij alvast zijn bekendheid gebruikt om anderen een onvergetelijke dag te geven.

Wedding crashen

De video toont hoe de Amerikaanse rapper in een volledig witte outfit en bijpassende cowboyhoed enthousiast de bruid begeleidt naar haar eigen huwelijksreceptie. Op de tonen van Old Town Road loopt het duo hand in hand de dansvloer op, waar ze meteen verder dansen. De feestvierders geloven hun ogen niet en juichen uitbundig mee. Vooral één feestganger is met verstomming geslagen en roept het uit. Bekijk hier zeker eens zijn opvallende entree.

Lil Nas X heeft dan ook een reden om zelf te vieren. Zo viel hij opnieuw in de prijzen en won hij een NAACP Image Award voor ‘Uitmuntende Nieuwe Artiest’. Bovendien won de zanger ook al twee Grammy’s voor zijn hit Old Town Road.

Surprise party

Maar binnen crashen op een huwelijksfeest was niet de enige goede daad die Lil Nas X in Disney World heeft gedaan. De artiest verraste kinderen bij een diner- en dansfeest van Bert’s Big Adventure, een liefdadigheidsinstelling die gratis reizen naar Walt Disney World verzorgt voor kinderen die te maken hebben met een chronische of terminale ziekte. Daar gaf hij een privé-optreden voor de aanwezigen. Als kers op de taart kregen de kinderen een gesigneerde cowboyhoed.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…