Lil Nas X schrijft “het beste kinderboek ooit”: ‘C is for Country’

Lil Nas X Kinderboek
EPA

Goed nieuws voor wie al meer dan een jaar Old Town Road in gedachten zit te zingen én kinderen heeft. Want Lil Nas X brengt binnenkort z’n eigen kinderboek uit. C is for Country is een prentenboek dat kinderen moet helpen om het alfabet te leren.

“Ik drop binnenkort het beste kinderboek ooit”, schrijft de amper 21 jaar oude rapper Lil Nas X op Twitter. C is for Country verschijnt op 5 januari volgend jaar. “Ik kan niet wachten om het met jullie te delen!”

Panini, de pony

C is for Country is een boek dat kinderen helpt om het alfabet te leren. Het gaat over Panini, een pony (met een niet zo subtiele verwijzing naar die andere tophit van Lil Nas X) op een vrolijke reis doorheen het alfabet, van zonsopgang tot zonsondergang.

“Ontdek open weilanden, boerderijdieren, gitaarmuziek, cowboyhoeden, en allerlei dingen die met country te maken hebben in dit debuut-prentenboek dat perfect is voor muziekliefhebbers om het alfabet te leren”, staat te lezen op de website van uitgever Random House.

Verrassingen

Die uitgever heeft nog meer goed nieuws voor de fans van de rapper. De illustraties in C is for Country bevatten namelijk verschillende verrassingen van Lil Nas X. Die zijn van de hand van Theodore Taylor III en passen perfect bij de visie van het boek: “een viering van liedjes en de kracht in ieder van ons”.

Nieuw album

Lil Nas X had eerder al grappend laten vallen dat z’n geld van Old Town Road bijna op is, en hij dus binnenkort met nieuwe muziek komt. Er zit een nieuw album aan te komen, en als we z’n Twitterbio mogen geloven, is dat al voor 98 procent klaar!

Slecht nieuws voor iedereen die Old Town Road net uit z’n hoofd had geweerd. Hier is het nog een keer:

Gesponsorde artikelen